Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Hangzhou SED Pharmaceutical Machinery Co.,Ltd. 86-0571-88617715 info@sedpharma.com

De Machine van de filmdeklaag

De automatische deklaagmachine kan voor het met een laag bedekken van diverse tabletten, pillen en snoepjes met organische film, in water oplosbare film en suikerfilm, enz. worden gebruikt.

Vraag een offerte aan
kwaliteit De Machine van de filmdeklaag Service
Thuis - De diensten - De Machine van de filmdeklaag

De Machine van de filmdeklaag

 • de machine van de suikerdeklaag

  kwaliteit De Machine van de filmdeklaag Service

  De JB300-suikerglazuurmachine wordt ook gebruikt voor het rollen van en het verwarmen van bonen en het eten van noten of zaden. Als zijn functie. Hef de suikerglazuurpan aan 30° op. De verwarmer zoals gas of straalkachel kan direct onder de pan worden geplaatst. De machine is uitgerust met een afzonderlijke ventilator met een straalkachel. De buis van de ventilator wordt uitgebreid in de pot voor het verwarmen of het koelen doeleinden.

  Gratis offerte
 • Machine van de de Filmdeklaag van de hoog rendement de Automatische Tablet

  kwaliteit De Machine van de filmdeklaag Service

  De Deklaagmachine van de hoog rendement wordt de Automatische Tablet (de reeks van BG) wijd gebruikt voor het met een laag bedekken van diverse tabletten, pillen en snoepjes met organische film, in water oplosbare film en suikerfilm enz.

  Gratis offerte
Voorbeeldtentoonstelling

Onze diensten bestrijken alle industrieën en bereiken alle delen van de wereld. We kunnen allerlei soorten producten voor u maken volgens uw ontwerp.