Bericht versturen
Thuis

Hangzhou SED Pharmaceutical Machinery Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Hangzhou SED Pharmaceutical Machinery Co., Ltd.(afkorting van "SED Pharma") werd opgericht in 2012. Het is een uitgebreide leverancier van farmaceutische apparatuur voor het leveren van farmaceutische machines, machines voor bloedafnamebuizen, waterbehandelingsapparatuur, cleanroomfaciliteiten, farmaceutische engineering voor de farmaceutische en biotech-industrie in de wereld.Sinds de oprichting hebben we meer dan 600 apparatuur en systemen geleverd voor 180 farmaceutische bedrijven in meer dan 20 landen en regio's in de wereld, die op grote schaal zijn toegepast op het gebied van vloeibare en lyo-injectables, chemische API, bio-engineering en farmaceutische verpakkingen, enz.

 

We richten ons op het bestuderen van de wetenschap van de fabricage van geneesmiddelen en de fabricage van procesapparatuur, en oefenen de integratie van kennis van geneesmiddelenprocessen met kennis van farmaceutische apparatuur uit.We zijn goedgekeurd met alle internationale regelgevende certificeringen zoals ISO9001, CE, BV, enz. Om ons te committeren aan onze missie "Het bieden van oplossingen voor de farmaceutische industrie", werken we nauw samen met bekende wetenschappelijke onderzoeksinstellingen en ontwerpinstituten voor de farmaceutische industrie om de meest redelijke projectontwerp, de beste kwaliteit apparatuur en de service op maat voor verschillende farmaceutische / medische fabrieken uit verschillende markten.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Hangzhou Shengde Machinery Co., Ltd.(afkorting van "SED Pharma") werd opgericht in 2012. Het is een uitgebreide leverancier van farmaceutische apparatuur voor het leveren van farmaceutische machines, machines voor bloedafnamebuizen, waterbehandelingsapparatuur, cleanroomfaciliteiten, farmaceutische engineering voor de farmaceutische en biotech-industrie in de wereld.Sinds de oprichting hebben we meer dan 600 apparatuur en systemen geleverd voor 180 farmaceutische bedrijven in meer dan 20 landen en regio's in de wereld, die op grote schaal zijn toegepast op het gebied van vloeibare en lyo-injectables, chemische API, bio-engineering en farmaceutische verpakkingen, enz.

Hangzhou SED Pharmaceutical Machinery Co.,Ltd. Hangzhou SED Pharmaceutical Machinery Co.,Ltd. Hangzhou SED Pharmaceutical Machinery Co.,Ltd.
1 2 3
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Merken : SED Pharma

Aantal werknemers : 100~120

Jaarlijkse omzet : 1,000,000-10,000,000

Opgericht Jaar : 2012

Export pct : 70% - 80%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

CHINA Hangzhou SED Pharmaceutical Machinery Co.,Ltd. Certificaten CHINA Hangzhou SED Pharmaceutical Machinery Co.,Ltd. Certificaten CHINA Hangzhou SED Pharmaceutical Machinery Co.,Ltd. Certificaten CHINA Hangzhou SED Pharmaceutical Machinery Co.,Ltd. Certificaten