Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Hangzhou SED Pharmaceutical Machinery Co.,Ltd. 86-0571-88617715 info@sedpharma.com

capsule tellende machine

De automatische tabletmachine wordt wijd gebruikt in het tellen van en het bottelen van stevige voorbereidingen, zoals pillen, met een suikerlaagje bedekte tabletten, duidelijke tabletten, zachte en harde capsules en andere gevormde tabletten.

Vraag een offerte aan
kwaliteit capsule tellende machine Service
Thuis - De diensten - capsule tellende machine

capsule tellende machine

 • automatische capsule tellende machine

  kwaliteit capsule tellende machine Service

  Sed-8S de Automatische Tellende Machine van de Tabletcapsule gebruikt het principe van foto-elektrisch om te tellen, verdeelt flessen en vervoert de drugdeeltjes, en kan alle lopende gegevens in realtime controleren en plaatsen.

  Gratis offerte
 • Halfautomatische Capsule Tellende Machine

  kwaliteit capsule tellende machine Service

  Sed-6S de semi automatische tablet en capsule tellende machine is geschikt voor capsules, tabletten, zachte gelcapsules, en pillen. Het wordt hoofdzakelijk gebruikt in farmaceutisch, kruiden, voedsel en de chemische industrieën.

  Gratis offerte

Hoge verenigbaarheid en hoge nauwkeurigheid die in tabletten past (met inbegrip van speciaal-gevormde tabletten, is de diameter van 22mm of minder compatibel), capsule (00-5#), zachte capsules (transparant, ondoorzichtig), suikergoed, pillen, kauwgomtelling aan het bottelen.

Voorbeeldtentoonstelling

Onze diensten bestrijken alle industrieën en bereiken alle delen van de wereld. We kunnen allerlei soorten producten voor u maken volgens uw ontwerp.