Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Hangzhou SED Pharmaceutical Machinery Co.,Ltd. 86-0571-88617715 info@sedpharma.com

Farmaceutische Drogers

Het vloeibare bed wordt een multifunctionele verwerkingsinstallatie in gecombineerde functies van het drogen, het korrelen, oplossingsdeklaag, en poedervulling. Korrel van de afgewerkt product de gewoonlijk onmiddellijke opgeloste stof.

Vraag een offerte aan
kwaliteit Farmaceutische Drogers Service
Thuis - De diensten - Farmaceutische Drogers

Farmaceutische Drogers

 • neveldroger

  kwaliteit Farmaceutische Drogers Service

  Het bespuiten het drogen is een breed toegepast proces in de vloeibaar proces sharping en drogende industrie. In het bijzonder is het geschikt voor productiepoeder, korrel of blok stevig product van oplossing, emulsie, opschortend vloeibare en gepompte deegvloeistof. Daarom wanneer de distributie van korrelgrootte, definitieve vochtigheid, bulkdichtheid, korrelvorm van afgewerkt product met nauwkeurigheidsnorm moet zijn in overeenstemming geweest, nevel is het drogen een ideaal proces.

  Gratis offerte
 • vloeibaar beddroger

  kwaliteit Farmaceutische Drogers Service

  De machines is geschikt om voor poeder en korrels te drogen. Het principe van actie is gebaseerd op: Zet de grondstof in het vloeibare bed. De koude lucht wordt getrokken in het vloeibare bed door de prefilters en overgaat door de het verwarmen kamer achter de belangrijkste die machine, tot de gewenste temperatuur door de verwarmer wordt verwarmd. Het materiaal wordt regelmatig vloeibaar gemaakt in het vloeibare bed. De verdampende vochtigheid wordt te voorschijn gehaald door de ventilator.

  Gratis offerte
 • riemdroger

  kwaliteit Farmaceutische Drogers Service

  Het gehele het drogen proces wordt uitgevoerd op een ononderbroken manier, met het ononderbroken voeden van verse materialen en ononderbroken output van droge materialen, met een hoge graad van automatisering, die arbeid redden; Dit materiaal kan het ononderbroken werk met grote verwerkingscapaciteit realiseren, die onze het werkefficiency kan zeer verbeteren en onze economische voordelen maximaliseren.

  Gratis offerte

Toepassing

toepassingen van vloeibaar bed dryer.jpg

Voorbeeldtentoonstelling

Onze diensten bestrijken alle industrieën en bereiken alle delen van de wereld. We kunnen allerlei soorten producten voor u maken volgens uw ontwerp.