Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Hangzhou SED Pharmaceutical Machinery Co.,Ltd. 86-0571-88617715 info@sedpharma.com

De Machine van de poedergranulator

De natte korrelende machine wordt wijd gebruikt in geneesmiddel, chemisch product en voedsel industrieel voor en poeder die mengen zich korrelen.

Vraag een offerte aan
kwaliteit De Machine van de poedergranulator Service
Thuis - De diensten - De Machine van de poedergranulator

De Machine van de poedergranulator

 • Natte het Mengen zich Granulator

  kwaliteit De Machine van de poedergranulator Service

  Deze machine is geschikt voor materiaal van het mengelings het verschillende poeder en korrelt natte korrels in één procedure. Het principe van actie is gebaseerd op: 1) Voed het poedermateriaal in de container van granulator. 2) Droog mengeling door de rotor het bewegen roeispaan 3) Voeg toe het bindmiddel nat materiaal maakt 4) Breek het natte materiaal aan natte korrels door snijder.

  Gratis offerte
 • Droge Granulator

  kwaliteit De Machine van de poedergranulator Service

  Dit is een nieuw materiaal om direct korrels van het doelmateriaal te maken die het kristalwater in het materiaal gebruiken. De gebeëindigde korrels kunnen aan tabletjes of capsules worden gemaakt. Het keurt de elektromagnetische timing goed en kenmerkt de eenvoudige structuur, stabiel vermogen, het gemakkelijke schoonmaken, geschikt onderhoud.

  Gratis offerte

Toepassingen van Granulator

Geneeskunde: korrelkorrel, capsule het vullen korrel;

Voedsel: voedsel productiedeeltjes, kruidende deeltjes, etc….

Plastiek: allerlei plastic vormende deeltjes;

Chemisch product: katalysator, pigment, detergens en andere deeltjes.

Het mechanisme van de deeltjes kan samengeperste agent zijn, doet korrels, capsules, etc…. Deze snelle mixergranulator wordt hoofdzakelijk gebruikt in geneesmiddel, voedsel, chemisch product en andere industrieën. De methode is vooral geschikt om materialen te korrelen die niet door nat procédé kunnen worden opgelost.Toepassingen van granulator.jpg

Voorbeeldtentoonstelling

Onze diensten bestrijken alle industrieën en bereiken alle delen van de wereld. We kunnen allerlei soorten producten voor u maken volgens uw ontwerp.