Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Hangzhou SED Pharmaceutical Machinery Co.,Ltd. 86-0571-88617715 info@sedpharma.com

Vorst Droge Machine

Vorst het drogen de vitaminen van het hulpdomein en eiwitstructuren. Deze manier, vruchten en de groenten blijven eigenlijk in een ongekookte staat.

Vraag een offerte aan
kwaliteit Vorst Droge Machine Service
Thuis - De diensten - Vorst Droge Machine

Vorst Droge Machine

 • industriële vorstdroger

  kwaliteit Vorst Droge Machine Service

  Intelligent die terminal en programma voor externe besturing op R&D in de internationale geavanceerde configuratiesoftware en de ontwikkeling wordt gebaseerd, met inbegrip van eindrelais, schakelaar, de originele meting, digitale analoge omzettingsmodule. Het programmeerbare controlemechanisme, touch screen en andere componenten, is een reeks professionele diensten in de vacuümvorst het drogen software van de materiaalindustrie. Elk van zijn hardware wordt samengesteld uit wereldberoemde merkproducten, en het systeem van de kerncontrole wordt uitgegeven door het professionele programmeerbare controlemechanisme van SIEMENS. En de computer kan voor verre controle worden gebruikt.

  Gratis offerte
 • De Droger van de huisvorst

  kwaliteit Vorst Droge Machine Service

  Sed-24XDG de vacuümvorstdroger de vervelende verrichting van het verleden het drogen proces verandert, verhindert materiële verontreiniging, en realiseert de automatisering van het drogen en sublimatie, en is geschikt voor proef of kleine gegroepeerde productie. Dit model heeft verdeling het verwarmen en programmeerbare functies, en kan de vriesdrogende kromme onthouden, die voor gebruikers geschikt is om het vriesdrogende proces van materialen waar te nemen.

  Gratis offerte
 • Vorstdroger

  kwaliteit Vorst Droge Machine Service

  Vriesdroog is een stabiel droog proces van materiaal dat het materiaal eerst bevat met water aan vorst aan vast lichaam zal zetten dan om onder hen van het water te maken sublimeren van vast lichaam aan luchtvoorwaarde, verwijderend water om materialen te bewaren.

  Gratis offerte

Brede waaier van toepassingen

Voorbeeldtentoonstelling

Onze diensten bestrijken alle industrieën en bereiken alle delen van de wereld. We kunnen allerlei soorten producten voor u maken volgens uw ontwerp.