Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Hangzhou SED Pharmaceutical Machinery Co.,Ltd. 86-0571-88617715 info@sedpharma.com

Buis Vullende en Verzegelende Machine

De machine keurt volkomen PLC voor gecentraliseerde controle goed. Het wordt geverifieerd in vezel en foto-elektrische opsporing en andere soorten opsporing om regelmatige prestaties en betrouwbare automatische verrichting te hebben.

Vraag een offerte aan
kwaliteit Buis Vullende en Verzegelende Machine Service
Thuis - De diensten - Buis Vullende en Verzegelende Machine

Buis Vullende en Verzegelende Machine

 • Automatische Buis Vullende en Verzegelende Machine voor Kosmetisch Oliegel

  kwaliteit Buis Vullende en Verzegelende Machine Service

  Is de automatische buis vullende en verzegelende machine een geavanceerd technische die machine voor het vullen plastic (polyethyleen) wordt gebruikt en gelamineerde buizen met room, deeg, gelen of andere gelijkaardige kleverige vloeistof, dan verzegelend de buizen met speciaal heet kanonsysteem, omvatten de gehele processen buis het voeden, zijn het foto-elektrische tekenspoor, de datumcodage, de codage van het partijaantal, buis het in orde maken en de output volledig automatisch allen.

  Gratis offerte
 • bruisende tabletbuis het vullen machine

  kwaliteit Buis Vullende en Verzegelende Machine Service

  De bruisende de vullermachine van de tablettenbuis keurt volkomen PLC voor gecentraliseerde controle goed. Het wordt geverifieerd in vezel en foto-elektrische opsporing en andere soorten opsporing om regelmatige prestaties en betrouwbaar automatische verrichting te hebben.

  Gratis offerte
Voorbeeldtentoonstelling

Onze diensten bestrijken alle industrieën en bereiken alle delen van de wereld. We kunnen allerlei soorten producten voor u maken volgens uw ontwerp.