Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Hangzhou SED Pharmaceutical Machinery Co.,Ltd. 86-0571-88617715 info@sedpharma.com

Emulgerende Mixermachine

De emulgerende mixer wordt samengesteld uit homogenisator & midden van de bladopruier & schraper residu'sopruier om de beste het mengen zich manier te vormen om het perfecte gemengde materiaal te produceren.

Vraag een offerte aan
kwaliteit Emulgerende Mixermachine Service
Thuis - De diensten - Emulgerende Mixermachine

Emulgerende Mixermachine

 • Sed-200rz-Vacuümemulgeringsmachine

  kwaliteit Emulgerende Mixermachine Service

  De Vacuüm Emulgerende Mixer sed-200RZ is samengesteld uit hoofdpot (emulgerende pot), een pot van de waterfase en een pot van de oliefase, een vacuümeenheid, boven en beneden systeem, een elektrocontrolesysteem en het motorkader enz.

  Gratis offerte
 • Sed-50rz-Vacuümemulgeringsmachine

  kwaliteit Emulgerende Mixermachine Service

  Het temperaturencontrolemechanisme op verrichtingspaneel kan de temperaturen van de homogenisatorpot aanpassen; Homogenisator het bewegen en de blad het bewegen cabine worden dividedly gebruikt gelijktijdig of; De homogenisator bewegende tijd kan door de douane volgens het verschillende materiaal worden geplaatst. Na beëindigde de gehele optocht gelieve toe te nemen de pottendekking voor de opheldering.

  Gratis offerte

Toepassingen van het Emulgeren van Machine

De emulgerende machine wordt hoofdzakelijk toegepast in dergelijke industrieën zoals dagelijkse chemische zorgproducten, biopharmaceutical industrie, de voedselindustrie, verf en inkt, nanometermaterialen, de petrochemische industrie, druk en de vervende helpers, pulp & papier, het pesticide, meer fertilier, plastic & rubber, electrics en de elektronika, zuiveren de chemische industrie, enz.
Toepassingen van Vacuüm die Machine.jpg emulgeren
 

Voorbeeldtentoonstelling

Onze diensten bestrijken alle industrieën en bereiken alle delen van de wereld. We kunnen allerlei soorten producten voor u maken volgens uw ontwerp.