Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Hangzhou SED Pharmaceutical Machinery Co.,Ltd. 86-0571-88617715 info@sedpharma.com

vloeibare vulmachine

Deze plastic ampul verzegelende machine is gespecialiseerd voor de plastic ampulfles zich vormt voor mondelinge vloeistof, stroop, etherische olie, enz. op farmaceutisch, kosmetisch, voedsel en supplementgebied.

Vraag een offerte aan
kwaliteit vloeibare vulmachine Service
Thuis - De diensten - vloeibare vulmachine

vloeibare vulmachine

 • Glasampul het Vullen Machine

  kwaliteit vloeibare vulmachine Service

  De glasampul het vullen machine heeft een 4 post stappend transmissiesysteem. Vier flessen worden gebruikt als groep tegelijkertijd, en zij worden verzonden naar elk punt afzonderlijk om de scheiding en de levering van flessen te voltooien. De machine bestaat vooraf vullend met stikstof, het materiële vullen, het vullen met stikstof, het voorverwarmen, het verzegelen en ander procédés.

  Gratis offerte
 • Plastic Ampul het Vullen Machine

  kwaliteit vloeibare vulmachine Service

  De plastic ampul het vullen machine wordt hoofdzakelijk gebruikt in lotions, verzorgings vloeibare, mondelinge vloeistof, detergens, oogdalingen, voedende oplossing, drank, eetbare olie, smeerolie, pesticide, geneeskunde, parfum, en het speciale vloeibare vullen. Deze machine heeft het voordeel van hoge graad van automatisering, stabiele hoge verrichting, - kwaliteit en lage kosten. Het wordt wijd gebruikt in de farmaceutische en chemische die industrie, wijd door de gebruikers wordt erkend en wordt respecteerd.

  Gratis offerte
 • Mondelinge Vloeibare het Vullen Machine

  kwaliteit vloeibare vulmachine Service

  De mondelinge vloeibare het vullen sed-4GX machine keurt duikerspomp voor het vullen goed. De duikerspomp is een kwantitatief het vullen apparaat met stabiele prestaties en hoge betrouwbaarheid. Het automatische afdekken na het vullen wordt voltooid. Het heeft de functie van geen fles geen het vullen.

  Gratis offerte

Eigenschap:
1. Gemakkelijk te installeren, eenvoudig om minimumonderhoud voor maximumprestaties in werking te stellen en te vereisen en te snakken machineleven.
2. Geïntegreerde digitale controle met PLC en touch screencontroles voor gemakkelijke verrichting. Alle acties worden gecontroleerd door het geavanceerd technische servosysteem van Panasonic.
3. Beschermd met veiligheidsschild ontmoet strikte beperkende veiligheidsmaatregel.
4. Stevig die transportbandsysteem door hoogte wordt gedreven - kwaliteitsmotor. De regelbare sporen van de transportbandgids met verschillende producten aan te passen.
5. Anti-druipt ontwerp om de schone transportbandoppervlakte en het perfecte afgewerkte product toe te laten
6. Geen fles-nr vult systeem.
7. Fles geblokkeerde opsporing.
8. Geplaatst door sterwiel. Het zal automatisch ophouden wanneer geen fles of positie niet nauwkeurig zijn.
9. Volledig regelbaar voor verschillende fles met verschillend sterwiel en het afdekken hoofd.
10. Regelbare elektronische torsiewaarden om schade aan kappen te elimineren en tussenvoegselslijtage te verminderen.
11. Terwijl het veranderen van volumeset, kunnen alle zuigers door het servosysteem worden gecontroleerd. De zachte aanraking op het touche screen kan de volumeset gemakkelijk veranderen. Er is geen behoefte om de zuiger één voor één en mechanisch aan te passen.
12. De regelbare snelheid terwijl gooit proces, bijvoorbeeld bij het begin langzaam vullend, dan versnel aan snelle snelheid en aan het eind vertragen nogmaals die de beste verzekering voor het schuimende product is en vermijd het vloeibare onderdompelen uit van de fles.

Voorbeeldtentoonstelling

Onze diensten bestrijken alle industrieën en bereiken alle delen van de wereld. We kunnen allerlei soorten producten voor u maken volgens uw ontwerp.