Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Hangzhou SED Pharmaceutical Machinery Co.,Ltd. 86-0571-88617715 info@sedpharma.com

softgel inkapselingsmachine

De zachte machine van de gelinkapseling kan quantificational de olie inspuiten, mengt opschorting en deegachtige massa in de capsule om allerlei zachte gelinkapseling met verschillende grootte, vorm en kleur te vormen.

Vraag een offerte aan
kwaliteit softgel inkapselingsmachine Service
Thuis - De diensten - softgel inkapselingsmachine

softgel inkapselingsmachine

 • Gelatine Smeltende Tank

  kwaliteit softgel inkapselingsmachine Service

  Zonder flensverbinding, gemakkelijk schoon te maken, holistic hittebehoud en economie in bronnen, drie voet steun, vermindert de output door luchtdruk, de hoogte van workshop. 304# S.S.

  Gratis offerte
 • Materiële Tank

 • De beklede Tank van de Gelatineopslag

  kwaliteit softgel inkapselingsmachine Service

  Drie laagjasje, 304# S.S.

  Gratis offerte
 • De zachte Hoofdmachine van de Gelatineinkapseling

  kwaliteit softgel inkapselingsmachine Service

  Voor volume-productie, verhoog de gebruiksverhouding van gelatine; vervoer gelatinehuid met een vliegtuigoppervlakte meer het regelmatige lopen conditioneert; olie-besparing; geschikt voor volume-productie, voortdurend 24 uren.

  Gratis offerte
 • Linnendroger

  kwaliteit softgel inkapselingsmachine Service

  Met drie ventilators voor elke sectie, is de totale windenergie 660m3/h ×12. Verkort het gestalte geven van tijd om kosten te besparen. Het netwerkplaat van 304# S.S.

  Gratis offerte

Toepassing van Automatische Inkapselingsmachine:

Wegens de verdiensten van hoge snelheidsdesintegratie, gemakkelijk tot mondeling, moeilijk aan oxygenatie, gemakkelijk op te slaan en te nemen, wordt de zachte gelinkapseling ingestemd met door more and more klanten. Ten gevolge van de hoge productiviteit, die wordt de kwaliteitsstabilisatie, hoog afgewerkt producttarief precies laden, de zachte machine van de gelatineinkapseling goedgekeurd door more and more fabrikanten en op het gebied van geneeskunde, gezondheidsproducten, schoonheidsmiddel en spel-kleur bal etc. gebruikt.

Ben op het vullen van alle substanties van toepassing die niet in het water kunnen worden gesmolten. De zachte gelatinecapsule het vullen machine is ideaal voor inkapseling van een massa producten, met inbegrip van vitaminen, kruid, drugs, schoonheidsmiddelen, smeermiddelen en kleefstoffen.Toepassingen van Zachte Gelatineinkapseling Machine.jpg

Eigenschappen van Automatische Inkapselingsmachine:

 • De sterke productcapaciteit, het kan 5-9 miljoen stukken per maand (de ovale vorm van No.8, 10hours/day, en 30days/month) veroorzaken.

 • Het inspuiten van geneeskundedeel keurt geavanceerd lineariteit drijfsysteem goed, en het zorgt ervoor dat de precisie van het laden en het vullen minder dan 2% is.

 • Het tarief van het capsulepakket is tot 98%.

 • Het gelatinelint wordt gesmeerd door de fijne technologie van de olielevering om de consumptie van smeringsolie te verminderen. Het lint wordt gesmeerd door plantaardige olie, zodat is de geproduceerde capsules vrij van was.

 • Hoog - keurt het eerbiedige materiaal van de kwaliteitscapsule die voedseltransportband goed door Amerikaans FDA, zonder vergift en adhibition wordt gemachtigd en gemakkelijk schoon te maken.

 • De geoptimaliseerde ontworpen vorm wordt gemaakt van hoogte - de legeringsmateriaal van de kwaliteitsluchtvaart door het proces van de hoge precisie numerieke controle om de levensduur van de vorm te verzekeren.

 • De geavanceerde proces en assemblagetechnieken maken de volledige stabilisatie van de toestellenkwaliteit, het hoge het werk tarief, en de goede vormpil.

 • Keur automatisch systeemproject van het leveren van capsule en materiaal goed om de arbeidsintensiteit van arbeiders te verminderen en de werkomgeving te verbeteren, die met het vereiste van GMP overeenstemt.

 • Het vloeibare niveau in de gelatinedoos wordt bevestigd automatisch in de constante positie en de matervertoning Celsius de dikte van rubber, die in aanpassing gemakkelijk en nauwkeurig is.

 • Keur de niet-giftige materialen aan menselijk lichaam of nu dalende kwesties in geneeskundevloeistof in deze machine en geneeskundevloeistof, en de het raken delen voor gelatine goed.

Voorbeeldtentoonstelling

Onze diensten bestrijken alle industrieën en bereiken alle delen van de wereld. We kunnen allerlei soorten producten voor u maken volgens uw ontwerp.