Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Hangzhou SED Pharmaceutical Machinery Co.,Ltd. 86-0571-88617715 info@sedpharma.com

Capsule het Vullen Machine

Capsule het vullen de machine is geschikt voor fabrikanten in de farmaceutische, veterinaire, levensmiddelen en de chemische industrieën die een laag onderhoud en grote schaalproductiecapaciteit vereisen.

Vraag een offerte aan
kwaliteit Capsule het Vullen Machine Service
Thuis - De diensten - Capsule het Vullen Machine

Capsule het Vullen Machine

 • Capsule Oppoetsende Machine

  kwaliteit Capsule het Vullen Machine Service

  De machine kan het stof oppoetsen en schoonmaken in bijlage aan de capsule om de oppervlakte te verbeteren van geneeskunde het oppoetsen. het heeft ook functie om de ongevulde capsules te verwerpen.

  Gratis offerte
 • Halfautomatische Capsule het Vullen Machine

  kwaliteit Capsule het Vullen Machine Service

  De halfautomatische capsule het vullen machine is geschikt voor middelgrote en kleine farmaceutische fabriek, het laboratorium van de het ziekenhuisvoorbereiding, enz. De machine keurde programmeerbaar controlesysteem, de verrichting van het aanrakingspaneel, stepless transductie snelheid-verschuiving, en elektronische automatische teller goed. En het voltooit automatisch de actie van positie, scheiding, het vullen, het sluiten, enz. De dosering is nauwkeurig, en de verrichting is geschikt. De algemene machine wordt gemaakt van roestvrij staal, en het is geschikt voor de capsule die met poeder en korrel wordt gevuld.

  Gratis offerte
 • automatische capsule het vullen machine

  kwaliteit Capsule het Vullen Machine Service

  De volledig automatische capsule het vullen machine is een een een capsule het vullen materiaal het integreren machine, elektriciteit en gas. Het heeft een hoge graad van automatisering. Het keurt microcomputer programmeerbaar controlemechanisme, de verrichting van het aanrakingspaneel, de snelheidscontrole van de frequentieomzetting, en elektronisch het automatische tellen apparaat goed.

  Gratis offerte

Deze machines worden gebruikt om lege zachte of harde gelatinecapsules van diverse grootte met poeder, korrels, semi-vaste lichamen te vullen of vloeistoffensubstanties die actieve farmaceutische ingrediënten of een mengsel van actieve drugsubstanties en vulstoffen bevatten.

Voorbeeldtentoonstelling

Onze diensten bestrijken alle industrieën en bereiken alle delen van de wereld. We kunnen allerlei soorten producten voor u maken volgens uw ontwerp.