Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Hangzhou SED Pharmaceutical Machinery Co.,Ltd. 86-0571-88617715 info@sedpharma.com

De Machine van de poedermixer

V de mixermachine van het type is de droge poeder ongecompliceerd en het is gemakkelijk om met de oppervlakte te werken die gemakkelijk om in een hoogst gebeëindigd roestvrij staal is schoon te maken.

Vraag een offerte aan
kwaliteit De Machine van de poedermixer Service
Thuis - De diensten - De Machine van de poedermixer

De Machine van de poedermixer

 • Multi Richting het Mengen zich Machine

  kwaliteit De Machine van de poedermixer Service

  De machine is samengesteld uit een basis, een van de de remmotor van de frequentieomzetting hoofdschacht, een roterende koppelstang en een cilinder. De geladen cilinder wordt gedreven door de drijfschacht zich, die de samenstellingsbeweging met drie richtingen van het materiaal langs de cilinder in de perifere, radiale en asrichtingen bevordert, te bewegen om de wederzijdse stroom en de verspreiding van veelvoudige materialen te realiseren, om het doel te bereiken van zich het hoge eenvormige mengen.

  Gratis offerte
 • Tweedimensionale het Mengen zich Machine

  kwaliteit De Machine van de poedermixer Service

  De trommel van machine kan zich gelijktijdig in twee aanwijzingen, voor de omwenteling van de trommel, een andere bewegen voor trommel met het slingerende rek. De materialen die, over zich het draaien en het mengen in de trommel met de omwenteling van de trommel roteren doen ondertussen heen-en-weer het mengen zich beweging met trommel het slingeren. Met deze twee sportenfunctie, kunnen de materialen volledig in een korte tijd worden gemengd. Deze machine wordt wijd gebruikt in het mengen van poeder en korrelige materialen.

  Gratis offerte
 • Enige Tankmixer

  kwaliteit De Machine van de poedermixer Service

  De gehele machine wordt gemaakt van roestvrije vlek, zijn horizontale typemixer. Het wordt wijd gebruikt voor zich het mengen van poederachtig of deegmateriaal in geneesmiddel, chemisch product, levensmiddel. De Machine door mechanische omwenteling om s-type mengapparaat te drijven, bevordert de materialen die het wegknippen, het eenvormige mengen vergelden zich. Wanneer het werken gebruikend elektrische controle, kan insteltijd van zich het mengen, dan automatisch ophouden, om de het mengen zich kwaliteit van elke partij te verbeteren.

  Gratis offerte
 • V-type mixer

  kwaliteit De Machine van de poedermixer Service

  Deze machine is geschikt om droog poeder en korrelige materialen in geneesmiddel, chemisch product, voedsel, voer, keramiek, metallurgie en andere industrieën te mengen. Het V-vormige asymmetrische materiaal wordt gebruikt voor zich het mengen, en het mengen zich heeft geen impassen, en de uniformiteit en de efficiency zijn hoog. De machine heeft redelijke structuur en geschikte verrichting. Het materiaal wordt gemaakt van roestvrij staal, en de binnenmuur is vlot en gemakkelijk schoon te maken.

  Gratis offerte

Toepassingen van het Mengen zich Machine

De mixermachine is geschikt voor gebruik in de geneesmiddelen, het chemische product en de voedselindustrieën voor het mengen van poeder of korrelige materialen.Toepassing van poeder die machine.jpg mengen

Voorbeeldtentoonstelling

Onze diensten bestrijken alle industrieën en bereiken alle delen van de wereld. We kunnen allerlei soorten producten voor u maken volgens uw ontwerp.