Hangzhou SED Pharmaceutical Machinery Co.,Ltd. 86-571-88617715 info@sedpharma.com
De automatische Tellende Machine van de 8 Gangcapsule voor Zacht Suikergoed

De automatische Tellende Machine van de 8 Gangcapsule voor Zacht Suikergoed

 • Hoog licht

  tablet tellend apparaat

  ,

  Pillen Tegenmachine

 • naam
  De automatische Tellende Machine van de 8 Gangcapsule voor Zacht Suikergoed
 • Vorm Veranderende Tijd
  5 Mins
 • Het werken Capaticy
  20.000--40.000 capsules/uur
 • Tellende Nauwkeurigheid
  100%
 • Geschikte Capsulegrootte
  000#, 00L#, 00#, 0L#, 0#, 1#, 2#, 3#, 4#, 5#
 • Flessendiameter
  130mm
 • Voeding
  220V 50HZ 1.2kw
 • Samengeperste Lucht
  0,03 m ³ /min 0.7Mpa
 • Plaats van herkomst
  China
 • Merknaam
  SED Pharma
 • Certificering
  CE
 • Modelnummer
  Sed-8-4S
 • Min. bestelaantal
  1 set
 • Prijs
  Negotiable
 • Verpakking Details
  Houten kist
 • Levertijd
  35 dagen na het ontvangen van de storting
 • Betalingscondities
  T/T, L/C, MoneyGram, Contant geld
 • Levering vermogen
  30 sets per maand

De automatische Tellende Machine van de 8 Gangcapsule voor Zacht Suikergoed

De automatische Tellende Machine van de 8 Gangcapsule voor Zacht Suikergoed

 

Gedetailleerde Parameters van Capsule Tellende Machine

 

Vorm Veranderende Tijd 5 mins
Het werken Capaticy 20.000--40.000 capsules/uur
Tellende Nauwkeurigheid 100%
Geschikte Capsulegrootte 000#, 00L#, 00#, 0L#, 0#, 1#, 2#, 3#, 4#, 5#
Flessendiameter 130mm
Voeding 220V 50HZ 1.2kw
Samengeperste Lucht 0,03 m ³ /min 0.7Mpa
Algemene Afmeting 1200*500*1400mm
Machinegewicht 90kg

 

Trek van Capsule Tellende Machine

 

1) De verticale telling van de baancompensatie (gepatenteerde technologie), het aantal korrelnauwkeurigheid kan 99,9% bereiken, om de traditionele trilling of de omwenteling van een groot aantal fouten in de precisie van de fout te vermijden.


2) De verticale telling van de baancompensatie (gepatenteerde technologie), om het aantal te bereiken van het bottelen van capsules plaatste snel alle cijfers in hetzelfde type van capsule, niet is de behoefte om de vorm te vervangen zeer snel en geschikt.


3) De gastheer gebruikt de snelheidsregelgeving van de frequentieomzetting kan gevoelig, betrouwbaar en de stabiele regelgeving van de zachte startsnelheid zijn, en kan grote starttorsie dragen.


4) De flessentransportband is een transportbandtype, want de klanten recente verbinding gereserveerde interface snel met het hulpmateriaal (flessenmachine, het afdekken machine, enz.) kan worden verbonden.


5) Controleer het gebruik van PLC van de touch screen mens-machine interface de programmeerbare controlemechanismetechnologie diverse parameters kan snel plaatsen.


6) De lichte automatische opsporing van de controletechnologie van geen fles of fles zal automatisch, vermindert het capsuleafval tot het laagst alarmeren.


7) Al vorm die cilindrisch speld het plaatsen ontwerp gebruiken om de vorm te vervangen kan 5 minuten slechts vergen om geschikt en snel op zijn plaats te installeren.


8) De contactdelen van de drug gebruiken roestvrij staal 304, overeenkomstig de GMP norm.

 

Productomschrijving van Capsule Tellende Machine

 

telt korrel door 8 stroken van kanaal, kan het geneesmiddel door het overgaan van twee klassen op non-actief stellen automatisch, is vallen van geneesmiddelen eenvormig en tellen van tabletten is nauwkeurig, zijnd geschikt voor allerlei enig flessenvullenhoeveelheid en tablettype, die verscheidenheid zonder enige vorm veranderen te vervangen.

 

Het keurt de Omron-PLC controle en de gevoelige technologie van CCD goed en zijn onderscheidend tarief is hoog, is de antwoordende snelheid snel, en het werken is de stepless timing. Het is zeer geschikt te werken; zijn controlesysteem wordt gecontroleerd door het mens/machine-interfacetouche screen goed te keuren.

 

De goedkeuring van internationaal de foto-elektriciteit van het naammerk controlerend systeem, controles wanneer de flessen ontbreken en blokkeren, dan houdt automatisch op, is werken stabiel en betrouwbaar. De materialen die met de geneeskunde raken is met de vereisten van GMP in overeenstemming.

 

De machine is geschikt voor tablet of capsule die en geneesmiddel of voedsel de industrieën tellen invullen.

 

Het product toont van Capsule Tellende Machine

 

De automatische Tellende Machine van de 8 Gangcapsule voor Zacht Suikergoed 0

 

Toepassing van Capsule Tellende Machine

 

De volledig automatische elektronische tellende machine wordt speciaal ontworpen voor het tellen van tabletten, zachte gelatine, harde capsules, kauwgom, enz.

 

Het keurt 8 reeksen ingevoerde tellende sensoren voor het tellen, met 8 gidssporen en 2 hoofden goed. Het voordeel van deze machine moet dat er geen behoefte is om de vorm te veranderen wanneer het veranderen van het tellende voorwerp, enkel de hoogte van de tellende lijst door Gemakkelijk aanpassen aanpast wiel. De machine keurt touch screenverrichting, PLC controle goed, gemakkelijk te werken.

De automatische Tellende Machine van de 8 Gangcapsule voor Zacht Suikergoed 1

De automatische Tellende Machine van de 8 Gangcapsule voor Zacht Suikergoed 2De automatische Tellende Machine van de 8 Gangcapsule voor Zacht Suikergoed 3De automatische Tellende Machine van de 8 Gangcapsule voor Zacht Suikergoed 4De automatische Tellende Machine van de 8 Gangcapsule voor Zacht Suikergoed 5De automatische Tellende Machine van de 8 Gangcapsule voor Zacht Suikergoed 6