Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Hangzhou SED Pharmaceutical Machinery Co.,Ltd. 86-0571-88617715 info@sedpharma.com

Nieuws

Vraag een offerte aan
Thuis - Nieuws - Waarom is de pillentelling nauwkeurig niet?

Waarom is de pillentelling nauwkeurig niet?

September 9, 2022

Parameter het plaatsen

 

De plaatsende grootte van de silopoort, het plaatsen van de schommelingsfrequentie van de oscillerende plaat in drie stadia, het plaatsen van de productlengte en de kleine parameters, het plaatsen van de geschatte waarde, het plaatsen van de tellende snelheid, en het plaatsen van de scheidingssnelheid zullen allen de prestaties van de capsule tellende machine beïnvloeden. nauwkeurigheid.

 

omgeving

 

De kwaliteit van de samengeperste lucht beïnvloedt de tellende nauwkeurigheid. De samengeperste lucht met groot watergehalte heeft een grote invloed op de gevoeligheid van de actuator cilinder. Zodra de gevoeligheid van de cilinder vermindert, kan de nauwkeurigheid van het tellen niet worden gewaarborgd.

 

Menselijke Factoren

 

De exploitant verwarmde niet de machine voor alvorens de machine volgens de gebruiksprocedures te beginnen. Of tijdens de verrichting van de machine, vult de exploitant niet het materiaal in de silo bij op tijd, die de scheidingsstaat van het materiaal op de oscillerende plaat beïnvloedt, die zal leiden tot onnauwkeurige producttellingen.

 

materiële factor

 

De oscillerende plaat in drie stadia voor de productie van capsules, tabletten en pillen wordt geplaatst om bij een volledig verschillende frequentie te oscilleren. Of in de productie van tabletten en capsules, wegens de hoop van stof in het materiaal, blokkeert de accumulatie van stof in het opsporingskanaal de infrarode stralen, zodat de tellende kring niet kan normaal werken.

 

Verminderde cilindergevoeligheid

 

Als uitvoerend element van de capsule tellende machine, beïnvloedt de reactietijd direct de nauwkeurigheid van het tellen. De belangrijkste redenen voor de daling van de gevoeligheid van de cilinder zijn: vochtgehalte in de samengeperste lucht, niet-cilinder speciaal vet die, onzuiverheden de cilinder, de slijtage en de lekkage van de verbindingen van de cilinder, enz. ingaan.