Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Hangzhou SED Pharmaceutical Machinery Co.,Ltd. 86-0571-88617715 info@sedpharma.com

Nieuws

Vraag een offerte aan
Thuis - Nieuws - Welke kwesties zou de aandacht aan wanneer het gebruiken van de analysator van de deeltjesgrootte moeten worden betaald?

Welke kwesties zou de aandacht aan wanneer het gebruiken van de analysator van de deeltjesgrootte moeten worden betaald?

November 8, 2019


De analysator van de deeltjesgrootte is een soort de universele analysator van de deeltjesgrootte die de deeltjesgrootte volgens het verspreidende principe van licht kan meten. Het heeft de voordelen van brede dynamische metingswaaier, snelle metingssnelheid en gemakkelijke verrichting, enz. Het is zeer geschikt voor de meting van poeder en vloeibare druppeltjes met brede de distributiewaaier van de deeltjesgrootte. Daarom wordt het wijd gebruikt op het gebied van poederverwerking zoals geneeskunde en heeft zeer belangrijke praktische waarde voor wetenschappelijk onderzoek zoals universiteiten en onderzoekinstituten.
De industrie zei dat de laatste jaren, de snelle ontwikkeling van geneeskunde en andere industrieën, de behoefte aan de analysator van de deeltjesgrootte en de vereisten ook toenemen. Met de toepassing van laser en micro-electronische technologie op de meting van de deeltjesgrootte, kwam de de grootteanalysator van het laserdeeltje tot stand. Deze nieuwe analysator kan de arbeidsintensiteit zeer verminderen, de opsporing van steekproeven versnellen en de kwaliteit van testresultaten verbeteren. En wegens de metingssnelheid, de hoge nauwkeurigheid en de goede nauwkeurigheid en andere kenmerken van de marktgunst.
In termen van snelheid, kan het metingsproces van de de grootteanalysator van het laserdeeltje binnen ongeveer 2 minuten worden voltooid. Sommige instrumentenfabrikanten realiseren opsporing ook in real time en vertoningsfuncties in real time, die gebruikers toestaan om steekproeven waar te nemen en te controleren tijdens het gehele metingsproces.
In termen van verrichting, kan de de grootteanalysator van het laserdeeltje de functies van gegevensverzameling, analyse en verwerking, resultaatbehoud en druk automatisch voltooien toe te schrijven aan zijn hoge graad van automatisering.
Bovendien is de de grootteanalysator van het laserdeeltje van toepassing op een brede waaier van de meting van de deeltjesgrootte. Vergeleken met traditionele methodes, wordt het testproces niet beïnvloed door vele factoren zoals temperatuurverandering, middelgrote viscositeit, steekproefdichtheid en oppervlaktestaat. Zolang de te testen steekproef uniform in de laserstraal wordt getoond, kunnen de nauwkeurige en betrouwbare meetresultaten worden verkregen.
Momenteel, heeft de markt van de analysator van de deeltjesgrootte in China een verscheidenheid van producten met volledige functies, die aan de behoeften van veel onderzoekinstituten en experimenteel onderzoek voldoen. Zei het technische personeel van een bedrijf dat hoewel de analysator van de deeltjesgrootte wijd is gebruikt, maar de gebruikers tijdens werkend materiaal, in het bijzonder aandacht aan een paar details moeten besteden.
Nota 1: maateenheid het voorverwarmen. Aangezien de dynamicaanalysator van precisie elektronische componenten wordt gemaakt, hebben de elektronische componenten in de kring een zeer belangrijke technische parameter. Wanneer de componenten ingeschakeld zijn, zal de temperatuur met de uitbreiding van tijd veranderen. Daarom vergt de analysator van de deeltjesgrootte macht het voorverwarmen. Technisch bovengenoemd personeel, in het algemeen de gebruiker in de analysator van de deeltjesgrootte het eerste startproces, sluitings meer dan een half uur en dan herhaald opstarten de behoefte aan opwarmingsbehandeling.
Nota 2: systeemgroepering. De systeemgroepering is de groepering tussen het centrum van de de analysatorlaserstraal van de deeltjesgrootte en het centrum van de ringsfotodetector.
Nota 3: systeemparameter het plaatsen. In de belangrijkste menuinterface van de analysator van de deeltjesgrootte, klikt de exploitant „dossier“ met de linkermuisknoop, en „dossier“ sub-menu duikt op het scherm op. Dan klik opnieuw „begin“ met de linkermuisknoop, blijft het scherm de Montages“ kolom „van systeemparameters opduiken. Input in deze kolom: ultrasone tijd, meetapparaat en andere punten om de normale bedrijfsvoering van het materiaal en de verantwoordelijke persoon te verzekeren.
Nota 4: steekproefvoorbereiding. Men rapporteert dat de steekproefvoorbereiding naar het proces om aangewezen gegevens van de poedermaterialen te nemen die voor meting die verwijst, die aangewezen opschorting en verspreider selecteren, de steekproef mengen met opschorting, en moeten worden getest de steekproefdeeltjes maken die volledig in opschorting zonder chemische reactie worden verspreid met opschorting en verspreider.