Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Hangzhou SED Pharmaceutical Machinery Co.,Ltd. 86-0571-88617715 info@sedpharma.com

Nieuws

Vraag een offerte aan
Thuis - Nieuws - Deze 3 punten beïnvloeden de arbeidsvoorwaarden van de vacuümvorstdroger

Deze 3 punten beïnvloeden de arbeidsvoorwaarden van de vacuümvorstdroger

July 28, 2022

Het traditionele drogen kan het materiaal veroorzaken om te krimpen, vernietigend cellen. De structuur van de steekproef wordt niet vernietigd tijdens het vriesdrogende proces omdat de stevige componenten door het stevige ijs in hun plaats worden gesteund. Aangezien het ijs sublimeert, verlaat het poriën in het droge resterende materiaal.

 

Dit bewaart de integriteit van de biologische en chemische structuur van het product en zijn activiteit. De vacuümvorstdroger is het belangrijkste materiaal voor de productie van gevriesdroogde producten. Elke klant hoopt dat hun materiaal stabiel lange tijd zonder mislukking kan werken. In feite, hangt zijn goede arbeidsvoorwaarde van de volgende drie punten af: regelmatig onderhoud; de behandeling van de noodsituatiemislukking; Wetenschappelijk inspectiesysteem en probleem behandelend proces.


1. Regelmatig onderhoud. Om het even welk materiaal vergt regelmatig onderhoud, dat een noodzakelijke voorwaarde is om de normale bedrijfsvoering van het materiaal te verzekeren, en een redelijk de onderhoudsplan en verordeningen kunnen het tarief van de materiaalmislukking ook verlagen, zodat het materiaal in productie en verrichting in goede arbeidsvoorwaarden kan worden gezet, en het Noodzakelijke onderhoud zal ook uitgevoerd worden nadat het materiaal uit productie is.


2. Het noodsituatieoplossen van problemen. De vacuümvorstdroger is als ander materiaal, kunnen sommige mislukkingen niet volledig worden vermeden, zodat is het behandelingsproces van de noodsituatiemislukking zeer belangrijk. Bijvoorbeeld, in aanwezigheid van onverwachte mislukkingen zoals stroomuitvallen en mislukking van zeer belangrijke die materiaalcomponenten, leiden de gebruikers die een reactieplan hebben en gewoonlijk deskundig in boren kunnen de verliezen zeer verminderen door noodsituatiemislukkingen worden veroorzaakt, terwijl die zonder rampenplannen zijn vaak de verliezen vrij ernstig zijn, en zelfs tot het afdanken van de volledige partij geneesmiddelen.


3. Redelijk inspectiesysteem en probleem behandelend proces. In feite, kunnen de meeste mislukkingen van de vorstdroger vooraf tijdens de inspectie worden gevonden en worden opgelost. De wetenschappelijke dagelijkse inspectie, de wekelijkse inspectie, de maandelijkse inspectie, de driemaandelijkse inspectie en het jaarlijkse inspectiesysteem kunnen potentiële fouten en risico's effectief vinden, en met het routinefouten behandelende proces samenwerken om fouten voor een groot deel te vermijden.

laatste bedrijfsnieuws over Deze 3 punten beïnvloeden de arbeidsvoorwaarden van de vacuümvorstdroger


In het laboratorium, heeft de lyofilisatie veel verschillend gebruik, en het is onontbeerlijk in vele biochemische en farmaceutische toepassingen. Het wordt gebruikt om opslag op lange termijn biologische materialen, zoals microbiële culturen, enzymen, bloed, en geneesmiddelen te verkrijgen, die hun inherente biologische activiteit en structuur naast opslag op lange termijn stabiliteit behouden. Daarom beïnvloedt de kwaliteit van zijn arbeidsvoorwaarden direct de kwaliteit van zijn prestaties!