Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Hangzhou SED Pharmaceutical Machinery Co.,Ltd. 86-0571-88617715 info@sedpharma.com

Nieuws

Vraag een offerte aan
Thuis - Nieuws - Roterende de Installatie en de Zorginstructies van de Tabletpers

Roterende de Installatie en de Zorginstructies van de Tabletpers

June 10, 2022

De snelheid van de draaischijf, de vullende diepte van het materiaal en de dikte van de tablet kunnen worden aangepast wanneer de roterende tabletpers wordt gedrukt. Het mechanische bufferapparaat op de machine kan mechanische die schade vermijden door overbelasting wordt veroorzaakt.

 

De machine is uitgerust met een doos van de poederzuiging. Het stof produceerde wanneer de machine kan door de zuigingspijp worden geabsorbeerd vermijden het plakken en stagnatie wordt geroteerd, en de grondstoffen voor hergebruik kunnen worden gerecycleerd.


Roterende de installatieinstructies van de tabletpers
1. Deze machine wordt ingepakt in een doos. Na het uitpakken, verplaats het naar een geschikte plaats voor gebruik. Het kan na het afvlakken worden gebruikt.
 

2. Besteed aandacht aan het voltage van de installatie van de elektrokring. Als de gebruiker het niet voorstelt, zal het als 380 volts worden gespecificeerd, en de omwentelingsrichting van de motor zou aandacht aan moeten worden besteed wanneer bedrading. Verbind met een geldige gronddraad.
 

3. Deze machine zou in een droge, schone, goed-aangestoken ruimte moeten worden geïnstalleerd.
 

laatste bedrijfsnieuws over Roterende de Installatie en de Zorginstructies van de Tabletpers

 

Zorginstructies
1. Controleer regelmatig de delen, 1-2 keer per maand, de inspectie-artikelen zijn of de bewegende delen zoals wormtoestel, worm, lager, druk, trapas, hogere en lagere spoorgidsen flexibel en versleten zijn, en de tekorten zouden op tijd moeten worden hersteld en worden gebruikt.
 

2. Na één gebruik of onderbreking, zou het resterende poeder moeten worden genomen, en het resterende poeder in elk deel van de machine zou moeten worden schoongemaakt. Als het lange tijd wordt tegengehouden, moeten alle matrijzen worden verwijderd, en de machine zou afgeveegde schoon moeten zijn. Bedek de oppervlakte met antiroestolie met een laag en behandel het met een doek.
 

3. Het onderhoud van de matrijs zou in een behandelde ijzerdoos moeten worden geplaatst, zodat de matrijs volledig in olie wordt ondergedompeld, en het zou schoon moeten worden gehouden, zodat zo te roesten niet en te kneuzen om. De ijzerdoos kan in één doos van elke specificatie worden aangepast en worden ingepakt. Het kan installatiefouten vermijden tijdens gebruik en helpen om de schade te begrijpen.
 

4. De plaats van gebruik zou vaak, vooral voor de vervaardiging van farmaceutische en eetbare tabletten moeten worden schoongemaakt, en er zou geen kalkzand en vliegend stof moeten zijn.

 

Toepassing van de Roterende Machine van de Tabletpers

 

laatste bedrijfsnieuws over Roterende de Installatie en de Zorginstructies van de Tabletpers