Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Hangzhou SED Pharmaceutical Machinery Co.,Ltd. 86-0571-88617715 info@sedpharma.com

Nieuws

Vraag een offerte aan
Thuis - Nieuws - Hand de verrichtingsstappen van de capsule vullende machine

Hand de verrichtingsstappen van de capsule vullende machine

April 9, 2021

De vullende snelheid van de capsule het vullen machine is snel, en het grootteverschil van de capsule het vullen machine is klein. Het integreert de poeder-gevulde die capsuleshell regeling, de capsuleglb regeling en de capsule in één wordt geplaatst, die compact en geschikt is. Bovendien heeft de capsule het vullen machine vele voordelen zoals snelle regelingssnelheid, hoog rendement, eenvoudige verrichting, geschikt onderhoud, en lage machtsconsumptie. Het is de eerste keuscapsule het vullen (het vullen) machine voor farmaceutische fabrieken, de fabrieken van gezondheidszorgproducten, de ruimten van de het ziekenhuisvoorbereiding, enz.

1. Druk de groene knoop in de „Machtsschakelaar“ om de macht aan te zetten.

2. Pas langzaam de „de Aanpassingsknop aan van de Trillingssterkte“ en draai met de wijzers van de klok mee het. Op dit ogenblik, begint het sorterende die dienblad met de „trillingssteun“ wordt geïntegreerd te trillen, het sorterende dienblad met uw hand te raken, en het aan te passen aan een bepaalde trillingsintensiteit door te voelen.

3. Zet poeder-gevulde capsuleshells in het „poeder-gevulde capsuleshell sorterende dienblad“, en zet elke keer ongeveer 300 capsules. Zet elke keer de capsule GLB in het „capsuleglb sorterende dienblad“, ongeveer 300 capsules. Het sorterende dienblad wordt gemaakt van plexiglasplaat, en er zijn vele ronde gaten in de vorm van een trechter, beantwoordt de diameter van het gat aan de diameter van het capsuleaantal.

4. Ongeveer 30 seconden, poeder-gevulde capsuleshell en de capsule GLB zullen in het ronde gat met het openen naar omhoog onder ogen ziend dalen. In het geval van individuele openingen die naar beneden onder ogen zien, kunnen de kappen van de capsules zacht worden neergedrukt om hen uit te trekken.

5. Houd horizontaal de shell van de poedercapsule verbindende plaat (getoond niet in het beeld, geweest is het in het wilde weg voorbereid, er ronde gaten in de verbindende plaat), zacht duw in het lagere deel van het sorterende dienblad, en shell van de poedercapsule in het sorterende dienblad zal zij het zal vallen neer in het ronde gat van de verbindende plaat, en dan zal nemen de verbindende plaat. Op dezelfde manier, neem de capsule GLB met de capsuleglb verbindende plaat.

6. Een met medicijnen behandelde poeder vierkante plaat met een bodemgebied van 500×500mm2 en een hoogte van ongeveer 10mm aan vier kanten kan vooraf worden voorbereid. Het poeder wordt ingevuld, en de poeder-gevulde capsuleshell verbindende plaat wordt geplaatst vlak in de gepoederde vierkante plaat. Dan zet het willekeurig uitgeruste plexiglaskader op de poedercapsule die plaat ontvangen, zet het poeder in het kader met een kleine emmer, en schaaf de rand van het kader om het poeder te vullen en het bovenmatige poeder af te schrapen.

7. Gebruik de willekeurig uitgeruste plaat van de capsuleglb dekking en zet het op de capsuleglb verbindende plaat. Het heeft groeperingsgaten en is gemakkelijk te plaatsen. Keer de verbindende plaat van GLB van de capsule om zodat het openen van de capsule naar beneden onder ogen ziet, en zet het op de poeder-gevulde capsule verbindende plaat die met poeder is gevuld. Er zijn ook groeperingsgaten voor gemakkelijke montage.

8. Zet neer de genestelde capsuleplaat in de holte onder de „capsule GLB vormt plaat“, trek de „dringende staaf“ met de hand en plaats op zijn plaats het. Er is geen behoefte van bovenmatige kracht zorgvuldig te zijn, omdat er een plaatsend mechanisme is om het neerdrukken te controleren. hoogte. Neem de sleeved capsuleplaat en giet de capsule uit.