Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Hangzhou SED Pharmaceutical Machinery Co.,Ltd. 86-0571-88617715 info@sedpharma.com

Nieuws

Vraag een offerte aan
Thuis - Nieuws - Onderhoudsuiteinden voor de etikettering van machines

Onderhoudsuiteinden voor de etikettering van machines

September 13, 2022

Omvatten de professionele de productiecategorieën van Hangzhoushengde etiketteringsmachines, automatische etiketteringsmachines, ronde fles etiketteringsmachines, tweezijdige etiketteringsmachines, onmiddellijke druk etiketteringsmachines,

 

1. Het gebruiksmilieu van het materiaal. Het vereiste is kamertemperatuur, en het is niet makkelijk te gebruiken in op hoge temperatuur, vochtigheid, zuur en alkalimilieu, zodat om niet de levensduur, de efficiency en de nauwkeurigheid van het materiaal zo te beïnvloeden.

 

2. Gebruik geen schoonmakende hulpmiddelen die de mechanische oppervlakte beschadigen. Corrosieve plastic werktuigen. Gebruik geen zuurrijke oplossingen.

 

3. Inspecteer periodiek de machine om de normale bedrijfsvoering die van die de machine, maar niet omvatten te handhaven tot de volgende aspecten wordt beperkt.

 

Maak verworpen confettien en puin schoon. Verwijder olieresidu uit rollen en randen. Gebruik een zachte borstel of een doek om de sensorlens schoon te maken. Vervang regelmatig de zekering. Dit apparaat gebruikt een wisselstroombron. Gebruik een zekering om het overbelasten te verhinderen. Antiroest, gebruik antiroestolie om alle roestvrij staal en ijzerdelen te bespuiten, en veeg zacht met een zachte doek af. Het wordt geadviseerd om antiroestolie te gebruiken staal-40.

 

Bovengenoemd is fundamenteel de onderhoudsinhoud van de automatische etiketteringsmachine. Om het even welke etiketteringsmachine vergt onderhoud en onderhoud tijdens zijn gebruik. Het regelmatige onderhoud en het onderhoud kunnen de levensduur van de etiketteringsmachine verlengen en aan de productiebehoeften voldoen op de voorwaarde van veiligheid.

 

 

 

laatste bedrijfsnieuws over Onderhoudsuiteinden voor de etikettering van machines