Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Hangzhou SED Pharmaceutical Machinery Co.,Ltd. 86-0571-88617715 info@sedpharma.com

Nieuws

Vraag een offerte aan
Thuis - Nieuws - Het leven van de slangpomp tot 7 jaar? Het gebouw moet dit werk goed doen!

Het leven van de slangpomp tot 7 jaar? Het gebouw moet dit werk goed doen!

June 10, 2020

Het belangrijkste voordeel van de slangpomp is zijn capaciteit om hoogst corrosieve media te vervoeren. De slangpomp van de oorspronkelijke aanvraag op het industriële gebied, aan nu geleidelijk aan van toepassing geweest op mijnbouw, voedsel, chemisch product, geneesmiddel, waterbehandeling en andere gebieden, kan worden gezegd om zijn aanwezigheid overal te hebben. En in de corrosieve, kleverige, schurende middelgrote behandeling, vervangt de slangpomp de traditionele pomp.
Voor farmaceutische ondernemingen, is de levensduur van de slangpomp zeer belangrijk, omdat het leven, zal brengen onvermijdelijk druk aan de kosten van de onderneming te kort is, en het frequente voorkomen van onderbreking is ook gemakkelijk om de normale bedrijfsvoering van de onderneming te beïnvloeden. Zo, naast de aankoop van de slangpomp van uitstekende kwaliteit, hoe zou de gebruiker zijn levensduur moeten uitbreiden? Bovengenoemde de industrie, omdat er geen contact met het over het algemeen hoge middel van bewegende delen is, - het de pompleven van de kwaliteitsslang tot meer dan 7 jaar, maar het gebouw is het correcte wetenschappelijke gebruik en het regelmatige onderhoud. Specifiek, omvat het hoofdzakelijk de volgende Suggesties.

Een paar overwegingen wanneer het gebruiken
Eerst, is de gebruiker in het gebruik van de slangpomp, de behoefte om de drukplaat te verhinderen te strak, het pomphoofd „“ niet zo zo verbinden. Tegelijkertijd, zou de pomp hoofdslang met smeermiddel moeten worden met een laag bedekt om zijn levensduur uit te breiden.
Ten tweede, wanneer het pomphoofd snel loopt, druk niet „vooruit/achteruit“ schakelen, als u de schakelaar moet drukken, u moet de stappen volgen. De specifieke verrichting moet eerst dan de schakelaar vertragen, drukken, en drukt aan de originele snelheid, d.w.z., dan de voltmeter lezend aan de oorspronkelijke waarde.
Ten derde, zou de slangpomp in gebruik, de gebruiker aandacht aan de integriteit van de kerndelen van de slang altijd moeten besteden. Men rapporteert dat over het algemeen in het geval van verrichting met gemiddelde snelheid, de slangintegriteit beter is. Als de slang om wordt gevonden te verouderen, zou de gebruiker de slang op tijd moeten vervangen. Er zij op gewezen dat wanneer de slangpomp begint te lopen, de slang zich kan uitbreiden, wat kan met de hand worden rechtgemaakt.
Ten vierde, zou de aandacht moeten worden besteed om het pomphoofd na gebruik schoon te maken. Schoonmaken is zeer belangrijk, als de gebruiker niet het materiaal lange tijd, zou moeten de slang verwijderen om zijn levensduur uit te breiden gebruikt. Bovendien is het slangleven beperkt, in het gebruik van een periode na de behoefte aan geschikte vervanging, of het kan lekkage veroorzaken, materiaal beschadigen.
Vijfde, wanneer het selecteren van en het vervangen van slangen, zou gebruikers slangen van verschillende grootte volgens verschillend media en stroomtarief moeten verkiezen om de werkelijke vraag te ontmoeten.

Het onderhoudswerk is onontbeerlijk
Eerst, is de slangpomp een positieve pomp van de verplaatsingsslang, wordt zijn grootte van de pompstroom bepaald door de de outputsnelheid van het aandrijvingsapparaat. Het technische personeel wees erop dat wegens de structuur en het materiaal van de pomp, de snelheid niet gemakkelijk is te hoog te zijn, adviseert men dat de hoge snelheid niet groter zou moeten zijn dan 50 t/min.
Ten tweede, wanneer het proces voor ononderbroken verrichting, de daadwerkelijke stroom met de geschatte stroom van de pomp fundamenteel verenigbaar zou moeten zijn, als de behoefte aan stabiele verrichting, en de stroomvereisten veranderen, zouden de keus van regelbare pomp, en de stroom niet de geschatte stroom van de pomp moeten overschrijden.
Ten derde, wanneer het proces dezelfde ontruimingsverrichting en geen kwantitatieve vereisten is, kan de geschatte stroom van de pomp groter zijn dan de daadwerkelijke stroom. Als er kwantitatieve vereisten zijn, zou de geschatte stroom van de pomp fundamenteel met de daadwerkelijke stroom moeten overeenstemmen. Als de daadwerkelijke stroom van de pomp groter is dan kan de vereiste stroom met omleidingspijp worden aangepast.
Ten vierde, zou de zijgidsrol regelmatig oliekanon van de olie van de injectiepijp moeten zijn, zodat de zijgidsrol in een goede staat van smering.
Ten vijfde, adviseert men dat rotor het dragen met vet om de zes maanden wordt ingespoten.
Zesde, na de nieuwe reductiemiddelenlooppas voor een periode, zal de olie in de olietank worden verwijderd, re-olie.
In het algemeen is het voordeel van de slangpomp opmerkelijk, in het gebruik van zijn waarde, maar ook moet aandacht aan het leven van het materiaal besteden om de productie in werking gestelde stal beter te houden.