Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Hangzhou SED Pharmaceutical Machinery Co.,Ltd. 86-0571-88617715 info@sedpharma.com

Nieuws

Vraag een offerte aan
Thuis - Nieuws - Telmachine aanbevolen merk:

Telmachine aanbevolen merk:

September 13, 2022

Telmachine aanbevolen merk:

 

De korreltelmachine is een machine die geschikt is voor het tellen van capsules, tabletten, korrels en andere medicijnen of voedsel in de farmaceutische, ziekenhuis-, voedings- en andere industrieën.

 

Classificatie van graantelmachines: automatisch, halfautomatisch, visueel tellen, foto-elektrische telmachine, lasertelmachine.

 

Hangzhou Shengde is een hightech onderneming die zich richt op het leveren van systeemconstructiediensten zoals intelligente tel- en verpakkingslijnen voor farmaceutische, voedingsmiddelen-, chemische en andere ondernemingen.

 

Beschikken over het vermogen om het algemene bouwplan, de technische routeplanning en de bijbehorende systeemintegratie van intelligente fabrieken wetenschappelijk en effectief te plannen om de doelen van intelligente fabrieksconstructie te bereiken.

 

Door uitgebreide en diepgaande systeeminterconnectie wordt een efficiënt, slank, digitaal en visueel on-site managementmodel gecreëerd voor productiebedrijven en wordt de standaardisatie van bedrijfsmaterialen, technologische processen, apparatuurinterfaces, kwaliteitsprocessen en productmerken gerealiseerd.

 

De graantelmachine van ons bedrijf heeft een compleet assortiment stijlen, die aan de verschillende behoeften van klanten kunnen voldoen, en de after-sales service is gegarandeerd, zodat klanten zich veilig voelen.

 

laatste bedrijfsnieuws over Telmachine aanbevolen merk: