Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Hangzhou SED Pharmaceutical Machinery Co.,Ltd. 86-0571-88617715 info@sedpharma.com

Nieuws

Vraag een offerte aan
Thuis - Nieuws - Alvorens een volledig automatische pers van de hoge snelheidstablet te gebruiken, moeten deze specificaties worden verduidelijkt

Alvorens een volledig automatische pers van de hoge snelheidstablet te gebruiken, moeten deze specificaties worden verduidelijkt

June 22, 2022

Met de ononderbroken ontwikkeling van wetenschap en technologie, worden alle gebieden van het leven beïnvloed door wetenschap en technologie. Wij kunnen niet zonder wetenschap en technologie doen wanneer het maken van geneesmiddelen.

 

Bijvoorbeeld, zullen de verpakking van geneesmiddelen en het productieproces van geneesmiddelen de automatische persen van de hoge snelheidstablet gebruiken. dit technologische product. Deze machine is van toepassing op een brede waaier van gebieden, en het is ook verdeeld in verschillende stijlen en verschillende prijzen in de markt. Vandaag zullen wij een blik nemen.

De volledig automatische pers van de hoge snelheidstablet, het kan niet alleen om geneesmiddelen, of vormen maken, maar ook hen maken in eigenaardigere vormen, en kan de rol ook spelen van het maken van beeldverhalen. Het wordt verkocht in veelvoudige geographies, hetzij in het Midden-Oosten of in Afrika en Azië, dit product is beschikbaar. Omdat zijn stijl en productefficiency niet hetzelfde zijn, is de specifieke prijs ook verschillend.
 

laatste bedrijfsnieuws over Alvorens een volledig automatische pers van de hoge snelheidstablet te gebruiken, moeten deze specificaties worden verduidelijkt


Specificaties en kenmerken van de automatische pers van de hoge snelheidstablet


1. Het materiaal is volledig geautomatiseerd, dat bespaart u meer dan 10 keer de loonkosten kan. Onder normale productie en verrichting, kan één persoon veelvoudig materiaal in werking stellen.
 

2. Het materiaal heeft hoge het plaatsen nauwkeurigheid, en het ingevoerde automatische systeem van de afwijkingscorrectie kan de aanpassing van productiesnelheid versnellen terwijl het ervoor zorgen dat het de productiespecificaties ontmoet.
 

3. Gebruikend het ingevoerde systeem, is de snijkant verenigbaar, verkleurd niet, scheefgetrokken niet, verspreid niet, verdraaid niet, enz. De breedte kan volgens productspecificaties worden aangepast.
 

4. De snijdende rol wordt gemaakt van het ingevoerde materiaal van het legeringsstaal en een speciaal thermische behandelingsprocédé ingevoerd, dat de kenmerken van slijtageweerstand en lange levensduur heeft.
 

5. U kunt verschillende yards en patronen maken door de schurende hulpmiddelen te vervangen. De materialen die kunnen worden gemaakt omvatten leer, netwerk, chemische vezel, niet-geweven stof, lamsfluweel, enz.
 

6. Eenvoudig verrichting en hoog rendement in één machine.