Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Hangzhou SED Pharmaceutical Machinery Co.,Ltd. 86-571-88617715 shu@sedpharma.com

Capsule het Vullen Machine

Capsule het vullen de machine is geschikt voor fabrikanten in de farmaceutische, veterinaire, levensmiddelen en de chemische industrieën die een laag onderhoud en grote schaalproductiecapaciteit vereisen.

Vraag een offerte aan
kwaliteit Capsule het Vullen Machine Service
Thuis - De diensten - Capsule het Vullen Machine

Capsule het Vullen Machine

 • Halfautomatische Capsule Tellende Machine

  kwaliteit Capsule het Vullen Machine Service

  De halfautomatische capsule het vullen machine is geschikt voor middelgrote en kleine farmaceutische fabriek, het laboratorium van de het ziekenhuisvoorbereiding, enz. De machine keurde programmeerbaar controlesysteem, de verrichting van het aanrakingspaneel, stepless transductie snelheid-verschuiving, en elektronische automatische teller goed. En het voltooit automatisch de actie van positie, scheiding, het vullen, het sluiten, enz. De dosering is nauwkeurig, en de verrichting is geschikt. De algemene machine wordt gemaakt van roestvrij staal, en het is geschikt voor de capsule die met poeder en korrel wordt gevuld.

  Gratis offerte
 • automatische capsule het vullen machine

  kwaliteit Capsule het Vullen Machine Service

  De volledig automatische capsule het vullen machine is een een een capsule het vullen materiaal het integreren machine, elektriciteit en gas. Het heeft een hoge graad van automatisering. Het keurt microcomputer programmeerbaar controlemechanisme, de verrichting van het aanrakingspaneel, de snelheidscontrole van de frequentieomzetting, en elektronisch het automatische tellen apparaat goed.

  Gratis offerte
Voorbeeldtentoonstelling

Onze diensten bestrijken alle industrieën en bereiken alle delen van de wereld. We kunnen allerlei soorten producten voor u maken volgens uw ontwerp.