Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Hangzhou SED Pharmaceutical Machinery Co.,Ltd. 86-571-88617715 shu@sedpharma.com

Tablet PC press machine

De tabletpers is een automatisch ononderbroken productiemateriaal dat korrelige voorwerpen in rond drukt, speciaal-gevormd, en tekst, symbolen, en grafiektabletten.

Vraag een offerte aan
kwaliteit Tablet PC press machine Service
Thuis - De diensten - Tablet PC press machine

Tablet PC press machine

 • Enige de Persmachine van de Stempeltablet

  kwaliteit Tablet PC press machine Service

  Machine van de de tabletpers van de Desktop wordt de enige stempel gebruikt voor het drukken van verschillende soorten korrelige grondstoffen in ronde tabletten. Het is van toepassing op proef productie in laboratorium of gegroepeerde productie in kleine bedrag verschillende soorten tabletten, suikerstukken, calciumtabletten en tabletten van abnormale vorm.

  Gratis offerte
 • De persmachine van de hoge snelheidstablet

  kwaliteit Tablet PC press machine Service

  De persmachine van de hoge snelheids is de roterende tablet een dubbele die persmachine met druksmeringssysteem wordt uitgerust vorm-drukt materiaal, dat het korrelsmateriaal kan drukken om ronde of onregelmatige vormtabletten, zoals suikergoed, de dubbel-kanten van calciumtabletten met brievendruk en enz. te zijn dat wijd geschikt voor Industrie van geneesmiddel, chemisch product, levensmiddel, plastic elektronisch, poedermetallurgie etc.

  Gratis offerte
 • de roterende machine van de tabletpers

  kwaliteit Tablet PC press machine Service

  De automatische roterende tabletpers is een soort materiaal dat poeder en korrel in ronde, speciaal-gevormde en ringvormige tabletten kan onophoudelijk drukken. Het is de eerste keus voor geneesmiddel, chemisch, elektronisch, voedsel en andere ondernemingen voor massaproduktie, die aan de vereisten van GMP productie voldoet.

  Gratis offerte
Voorbeeldtentoonstelling

Onze diensten bestrijken alle industrieën en bereiken alle delen van de wereld. We kunnen allerlei soorten producten voor u maken volgens uw ontwerp.