Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Hangzhou SED Pharmaceutical Machinery Co.,Ltd. 86-571-88617715 shu@sedpharma.com

Blister verpakking Machine

Het blaar verpakkende materiaal wordt algemeen gebruikt in voedsel en de medische verpakkingsindustrie, de vormen van blaar en vorm varieert met de vorm van de verpakte goederen.

Vraag een offerte aan
kwaliteit Blister verpakking Machine Service
Thuis - De diensten - Blister verpakking Machine

Blister verpakking Machine

Inleiding van Automatische Blaar Verpakkende Machine

Is de blaar verpakkende machine een machine die plastic film of blad gebruikt om een blaar te vormen, en het product tussen de blaar en de grondplaat door hitte - het verzegelen, het plakken en ander methodes verzegelt.

 

Het kan het materiaal beschermen tegen stoom of stof, de graad van de productverpakking verbeteren, en de extra waarde verhogen.

 

Het blaar verpakkende materiaal wordt algemeen gebruikt in voedsel en de medische verpakkingsindustrie, de vormen van blaar en vorm varieert met de vorm van de verpakte goederen.

 

Aangezien de productie van blaar verpakking van geneesmiddelen in partijen groot is, zijn de verscheidenheden vrij vast, en de veiligheid en de hygiëne worden vereist, is het raadzaam om geautomatiseerde verpakkende lijnen voor productie te gebruiken. Tijdens geautomatiseerde verrichting. De machine kan aan de verpakkende lijn worden aangesloten om een volledig geautomatiseerde blaar verpakkende productielijn te vormen. Zoals etc. het kartonneren van machine, etiketterend machine.

Toepassingen van Automatische Blaar Verpakkende Machine

De automatische blaar verpakkende machine is geschikt voor verpakking van allerlei vloeistof en vast lichaam in middelgrote & kleine farmaceutische fabriek, de fabriek van de gezondheidsgeneeskunde, het laboratorium van de het ziekenhuisvoorbereiding, de voedselindustrie, de elektronische industrie, de hardwareindustrie, enz.

 

Het behandelt een grote verscheidenheid van toepassingen voor zich het thermo en koude vormen, ampul/flesje-blaar, hangen-gatenblaar voor verbruiksgoederen.
toepassingen van blaar die machine.jpg verpakken
 

Het werk Proces van Automatische Blaar Verpakkende Machine

De de verpakkingsmachine van de tabletblaar moet allerlei tabletten inpakken met pvc-het vormen op aluminium-plastic raad, die voor diverse specificaties van tabletten, capsules, capsules, duidelijke tabletten en diverse speciaal-gevormde tabletten geschikt is.

 

Het typische proces is: plastic blad die film → verwarmen die het vullen → product → vormen die substraat→ hitte behandelen - het verzegelen het in orde maken →

Eigenschappen van Automatische Blaar Verpakkende Machine

  • De vorm is gemakkelijk om worden veranderd

  • Het materiaal wordt automatisch gevoed. Het de vorm en het voeden materiaal kunnen worden aangepast

  • De het verwarmen vormen zullen automatisch wanneer de machineeinden, scheiden om het materiaal tussen hen te beschermen en het leven van de machine uit te breiden

  • De manipulatorgreep en slepenomslag die, rechtstreeks de heen en weer, synchroniseren stabiel nauwkeurig en lopen

  • Klein in voetafdruk, die ruimte en kosten besparen

  • Multifunctioneel: Vormen zich, die codeert datum of het perforeren, en matrijzenknipsel verzegelen

  • Het behandelt zich het thermo en koude vormen, staat zich de stop diep het vormen voor bij compliceert vorm, vacuüm/slag/stop zich vormt, enz.

  • Het vormen van materialen: Pvc, PTP, HUISDIER, Koude vorm alu-folie, enz.

  • Het automatische formaat plaatsende systeem bereikt ongecompliceerde formaatomschakeling.

  • Raamkozijntype bespaart de geen-afval-in orde maakt snijder verpakkingsmaterialen.

Voorbeeldtentoonstelling

Onze diensten bestrijken alle industrieën en bereiken alle delen van de wereld. We kunnen allerlei soorten producten voor u maken volgens uw ontwerp.