Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Hangzhou SED Pharmaceutical Machinery Co.,Ltd. 86-571-88617715 shu@sedpharma.com

farmaceutisch machinesmateriaal

De volledig automatische tablet tellende lijn, kan voor het bottelen van en het vullen van stevige tabletten, capsules (transparante of ondoorzichtige harde capsules, zachte capsules), pillen, enz. worden gebruikt.

Vraag een offerte aan
kwaliteit farmaceutisch machinesmateriaal Service
Thuis - De diensten - farmaceutisch machinesmateriaal

farmaceutisch machinesmateriaal

 • ronde fles etiketteringsmachine

  kwaliteit farmaceutisch machinesmateriaal Service

  Sed-YDT om fles etiketteringsmachine voor cirkelcontainer etikettering in geneesmiddel, chemisch product en de voedselindustrieën die wordt ontworpen. Het geautomatiseerde etiketteringsprocédé, eenvoudige verrichting, snelle productiesnelheid, verenigde etiketteringspositie, mooi en keurig.

  Gratis offerte
 • Inductie Verzegelende Machine

  kwaliteit farmaceutisch machinesmateriaal Service

  De inductieglb verzegelaar leidt tot een hermetische verbinding die lekken, bewaart versheid verhindert & houdbaarheid, is het geschikt voor het verzegelen van plastic flessen en glasflessen zoals pesticiden, geneesmiddelen, voedsel, schoonheidsmiddelen, oliën, enz.

  Gratis offerte
 • Afdekkende Machine

  kwaliteit farmaceutisch machinesmateriaal Service

  Sed-CG de reekshoge snelheid die het afdekken machine verdraaien is hoofdzakelijk van toepassing op de industrieën zoals geneeskunde, de industrie, de chemische industrie, voedsel etc. Het is een speciaal materiaal voor het automatische afdekken van plastic flessen en glasflessen.

  Gratis offerte
 • Tablet Tellende Machine

  kwaliteit farmaceutisch machinesmateriaal Service

  Sed-8S de reeks wordt hoofdzakelijk gebruikt in geneeskunde, de industrie, de chemische Industrie en de voedselindustrie. De automatische tabletmachine wordt wijd gebruikt in het tellen van en het bottelen van stevige voorbereidingen, zoals pillen, met een suikerlaagje bedekte tabletten, duidelijke tabletten, zachte en harde capsules en andere gevormde tabletten.

  Gratis offerte
 • Draaischijf Unscrambler

  kwaliteit farmaceutisch machinesmateriaal Service

  Roestvrij staaldraaischijf unscrambler, die ook draaischijf wordt genoemd. De lijst van de flessendraai wordt gebruikt voor het verplaatsen van containers van één plaats aan een andere voor het vullen en verpakkingsdoeleinden.

  Gratis offerte
Het automatische Tellen en Bottellijn
Het automatische tellen en de bottellijn zijn een volledige stevige verpakkende lijn van het korrelproduct die harde capsules, zachte capsules, tabletten, avegaars, snackvoedsel, hardware, enz. kan tellen, en hebben een brede waaier van toepassingen.
De gehele lijn bestaat uit 1.bottle opdracht gevend tot machine, 2.electronic tellend, dehydrerende het opnemen van 3.automatic machine, 4.capping-machine, 5.aluminum-folie verzegelende machine, en 6.labeling-machine. (Volgens de behoeften die van gebruikers, of machines toevoegen schrappen)
Alle machines kunnen synchroon na verbinding worden in werking gesteld en stabiliteit verzekeren. Elke machine van deze productielijn kan snel aanpassen en onafhankelijk gebruiken. En de gehele productielijn kan gemakkelijk en snel assembleren en scheiden.
 

 

Voorbeeldtentoonstelling

Onze diensten bestrijken alle industrieën en bereiken alle delen van de wereld. We kunnen allerlei soorten producten voor u maken volgens uw ontwerp.