Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Hangzhou SED Pharmaceutical Machinery Co.,Ltd. 86-571-88617715 shu@sedpharma.com

automatische labeling machine

Sed-YDT om fles etiketteringsmachine voor cirkelcontainer etikettering in geneesmiddel, chemisch product en de voedselindustrieën die wordt ontworpen.

Vraag een offerte aan
kwaliteit automatische labeling machine Service
Thuis - De diensten - automatische labeling machine

automatische labeling machine

Beschrijving van Industriële Automatische Ronde Fles sed-YDT Etiketteringsmachine

Deze flessensticker etiketteringsmachine wordt gebruikt voor etikettering om flessen, vierkante flessen, blikken, kruiken, dozen of cilindrische voorwerpen. Het voorziet etiketten van dynamische synchrone spanningscontrole. De levering is stabiel en snel, verzekerend de snelheid van etiketlevering en etiketterend nauwkeurigheid.

Het werk Principe van Industriële Automatische Ronde Fles sed-YDT Etiketteringsmachine

Zet de flessen in het transportbandsysteem (of de autofles die tot machine opdracht geven is facultatief), zal de transportband de flessen aan de etikettering van post vervoeren. Er is automatische die sensor op de automatische fles etiketteringsmachine wordt uitgerust zal ontdekken de overgegaane fles en zal terugkoppelen aan PLC. PLC krijgt het signaal, dan koppelt aan Stapmotor terug, de levering van de stapmotor het Etiket aan Omwentelings Dringende Rol die het etiketteringsprocédé maakt.

Toepassingen van Industriële Automatische Ronde Fles sed-YDT Etiketteringsmachine

De automatische Ronde Fles Etiketteringsmachine is wijd toegepast op de ronde flessenproducten etikettering van verschillende grootte zoals ronde kruiken, ronde fles, ronde blikken in schoonheidsmiddelen, voedsel, geneeskunde, dagelijks chemisch product en andere lichte industrieën.

Voorbeeldtentoonstelling

Onze diensten bestrijken alle industrieën en bereiken alle delen van de wereld. We kunnen allerlei soorten producten voor u maken volgens uw ontwerp.