China farmaceutisch machinesmateriaal fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Yang

Telefoonnummer : 86-13868010310

WhatsApp : +8613868010310

Free call
Hangzhou SED Pharmaceutical Machinery Co.,Ltd.

          Farmaceutisch de Machinesco. van SED, Ltd

 

Wij weten u een keus hebt. Dank u voor het kiezen van ons.

  • Hangzhou SED Pharmaceutical Machinery Co.,Ltd.
  • Hangzhou SED Pharmaceutical Machinery Co.,Ltd.
  • Hangzhou SED Pharmaceutical Machinery Co.,Ltd.
  • Hangzhou SED Pharmaceutical Machinery Co.,Ltd.
Bedrijf Details:
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Exporteur
Merken: SED Pharma Aantal werknemers: 100~120
Jaarlijkse omzet: 1,000,000-10,000,000 Opgericht Jaar: 2012
Export pct: 70% - 80%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding

Farmaceutisch de Machinesco. van SED, Ltd (plotseling voor „SED Pharma“) werd opgericht in 2012. Het is een uitvoerige farmaceutische materiaalleverancier om farmaceutische machines, de buismachines van de bloedinzameling, het materiaal van de waterbehandeling, schone ruimtefaciliteiten, pharmatechniek voor pharma en Biotech-de industrie in de wereld te verstrekken. Sinds zijn stichting, hebben wij materiaal meer dan 600 en systemen voor 180 farmaceutische bedrijven over meer dan 20 landen en gebieden in de wereld geleverd die wijd zijn toegepast op het gebied van vloeistof en lyo injectables, chemische API, biotechniek en pharma verpakking, enz.

 

Wij concentreren ons bij het bestuderen van de wetenschap van de drugvervaardiging en verwerken de wetenschap van de materiaalvervaardiging, de integratie van de het proceskennis van de praktijkendrug met de kennis van het pharmamateriaal. Wij zijn goedgekeurd met alle internationale regelgevende certificatie zoals ISO9001, Ce, BV, enz. Om aan onze opdracht die „te begaan oplossingen verstrekt aan de Farmaceutische Industrie“, werken wij nauw met bekende wetenschappelijke onderzoeksinstellingen en de geneesmiddelenindustrie die instituten bouwen samen om het redelijkste projectontwerp, het beste kwaliteitsmateriaal en de aangepaste dienst aan verschillende farmaceutische/medische fabrieken van verschillende markten te verlenen.

Geschiedenis

Farmaceutisch de Machinesco. Ltd van SED (plotseling voor „SED Pharma“) werd opgericht in 2012. Het is een uitvoerige farmaceutische materiaalleverancier om farmaceutische machines, de buismachines van de bloedinzameling, het materiaal van de waterbehandeling, schone ruimtefaciliteiten, pharmatechniek voor pharma en Biotech-de industrie in de wereld te verstrekken. Sinds zijn stichting, hebben wij materiaal meer dan 600 en systemen voor 180 farmaceutische bedrijven over meer dan 20 landen en gebieden in de wereld geleverd die wijd zijn toegepast op het gebied van vloeistof en lyo injectables, chemische API, biotechniek en pharma verpakking, enz.

Dienst

Wij willen een sterk team van de de dienstingenieur bouwen, en concentreren ons bij het verlenen van de waardevolle dienst aan onze cliënten. Na decennia van de dienstveldwerk, omvatten onze de dienstgebieden meer dan 30 landen. Wij zijn gekwalificeerd om de volgende diensten te verlenen:
- De pre-bouwt raadplegende dienst
- De selectie van het productieproces
- Materiaal modelselectie en aanpassing
- Productietechnologie het overbrengen
- 7days/24 Reactie van de uren de Snelle Dienst
- , En installatie die, die opdragen opleiden
- Periodieke Onderhoud en Noodsituatie
- Externe toegang
- Vervangstukkenlevering
- Modernisering door verbetering en heropfrissing
- Harde en zachte documentatie

Ons Team

SED Pharma is een bedrijf dat hoogte - kwaliteits farmaceutisch mechanisme en de farmaceutische productie raadplegende dienst aan zijn cliënten zal verstrekken. Wij bij SED Pharma geloven in groepswerk en het harde werk. Deze waarden hebben de zorgvuldige rekrutering van een sterk, bekwaam, en samenwerkingsteam geleid. Met over 12 R&D-ingenieurs die zich in verschillende soorten farmaceutische voorbereidingen, 6 ervaren klantenserviceaccountbeheerders en een specifieke groep leiders bij het roer van het bedrijf specialiseren, samen die hebben wij de ervaring en de middelen wordt vereist om aan uw elke op farmaceutisch betrekking hebbende behoefte te voldoen. Onze begaafde Duwontwikkelaars werken hard om cliënten van betrouwbare en efficiënte farmaceutische oplossingen te voorzien die de industrienormen overschrijden.

  • Fatih BÜYÜKEGEN

  •  Hamid Doroudian 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in