China farmaceutisch machinesmateriaal fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Yang

Telefoonnummer : 86-13868010310

WhatsApp : +8613868010310

Free call

De ontwikkeling van tabletpers de laatste jaren en de toekomstige richting

October 9, 2020

De farmaceutische tabletten zijn rond jarenlang geweest, en aan velen, kan het niet als zij is veranderd veel vergeleken bij andere schijnen productie product-maar wat over het proces om deze tabletten te maken? Enkel zoals met een andere industrie, heeft de vooruitgang in het tableting proces het sneller gemaakt, veiliger, en rendabeler. Aangezien wij ons vooruit bewegen, kunnen wij voortdurende vorderingen verwachten om aan de continu veranderende behoeften van de farmaceutische industrie te voldoen. Het technische team van SED heeft een intern inzicht in dit productieproces, recente ontwikkelingen en toekomstige ontwikkelingsrichtingen.

 

Automatisering

De meerderheid van tabletten is farmaceutisch; daarom is het essentieel tabletten van de juiste kwaliteit en de afmetingen herhaaldelijk om te creëren. De fouten kunnen in dit verband tot onnauwkeurige dosering leiden.

Deze precisie wordt gemaakt grotendeels wegens automatisering mogelijk. Om het even welke aanpassingen aan het gewicht of de dikte van de tablet kunnen via een touch screen mens-machine interface (HMI) worden gemaakt. Dit niet alleen verbetert de nauwkeurigheid, is het sneller en ook efficiënter dan makend handaanpassingen. De toekomst van het tableting zal zich bij de grotere automatiseringsinnovatie samen met het passende evenwicht van handarbeid baseren. De exploitanten zullen essentieel voor het aanbrengen van veranderingen in de looppas en het letten op voor defecten blijven.

De veiligheidsverbeteringen

De geautomatiseerde machines komen natuurlijk met sommige veiligheidsrisico's. Wanneer het over tabletten komt, behandelen de arbeiders een stijgende weerslag van machtige samenstellingen die extra veiligheidsmaatregelen kunnen vereisen. De toevallige blootstelling aan deze samenstellingen, via aanraking of inhalatie, kan gevaarlijk zijn. Daarom verbindt de technologie zoals handschoenhavens, deur, snelle overdrachthavens, met elkaar en vermindert meer het risico van blootstelling. De hoog-insluitingstoepassingen houden de producten binnen de pers en bieden exploitanten de kans om tot bepaalde delen van de machine in het geval van defect, indien nodig, toegang te hebben, zonder insluiting te overtreden. Het geautomatiseerde natte schoonmaken ook heeft zijn plaats wanneer de fabrikant particulates in de lucht aan watermolecules wil binden, daardoor verlichtend het risico van toevallige inhalatie.

Veranderingen in Geneeskunde & Geneesmiddelen

De tendensen in de medische industrie kunnen een grote invloed op het tablet makende proces hebben. Bijvoorbeeld:

  • Mini/micro-tabletten: De kleinere tabletten groeien in populariteit, niet alleen als laag-dosisopties voor pediatrische medicijnen, maar voor geriatrische patiënten die probleem slikkend een regelmatige met maat typische tablet hebben. De mini-tabletten hebben ook geneeskrachtige doeltreffendheid verbeterd omdat als er om het even welke tekorten op zijn oppervlakte zijn, er een lager risico is om de therapeutische band van de mini-tablet te beïnvloeden. Vele micro-tabletten worden ook gezet in capsules hard-SHELL.
  • Dubbel-laagtabletten: De bi-laagtabletten blijven het gemeenschappelijkste niet genormaliseerde tabletformaat. Hun gebruik kan door talrijke factoren worden gedreven. In sommige gevallen is het belangrijk twee verschillende formuleringen fysisch om te scheiden tot zij door het lichaam van de patiënt worden opgesplitst. Dit wordt ook gezien tabletten in van de „osmotische pomp“ de met een laag bedekte bi-laag, waar één laag als „duw“ laag dienst doet om de actieve laag uit een uiterst kleine, laser-geboorde opening op de oppervlakte van de tablet te duwen. En soms is de werkgelegenheid van een bi-laagtablet zuiver op de markt brengen-gedreven. SED is altijd bij de voorrand van bi-laagtechnologie, met achting tot zowel persen als pers het bewerken geweest. De high-tech persen van vandaag maken het gemakkelijker om tussen enige laag en dubbele laagtabletten te schakelen. De dubbel-laagversies vereisen speciale aandachten, die de introductie van eigenschappen hebben geïnspireerd die kruisbesmetting verhinderen en voor controle over de compressie van elke individuele laag toestaan.

Stijgende Productievolumes & Efficiency

Met hoger volumeorden, is er een kans voor Ononderbroken Productie om in populariteit te stijgen. De continue processen vertegenwoordigen een potentiële verschuiving weg van klassieke partij productie, en kunnen met hen sommige significante voordelen brengen. De verbonden productieprocessen resulteren in ononderbroken, één enkele productiestroom. De producten kunnen het sneller aan de markt maken, kunnen de materiële kosten verminderen, en eind - de gebruikers kunnen de behoefte aan opslag van tussenpersonen elimineren. Terwijl niet alle farmaceutische bedrijven op de Ononderbroken Productiemuziekwagen enkel nog zijn gesprongen, toont het grote belofte.

Multi-uiteinde het bewerken is een andere manier om zijn productie te diversifiëren, aangezien het met het zijn eigen reeks voordelen brengt. Afhankelijk van het aantal uiteinden dat op elke stempel, het eind geschikt kan zijn - de gebruiker kan output dramatisch verhogen. En, gezien feit kan de output toenemen zo beduidend vele multi-uiteindegebruikers kan eigenlijk vertragen neerdrukt, besparend op het componentenleven, terwijl nog uiteindelijk het produceren van meer. wegens het niveau van techniek dat in elke multi-getipte stempel gaat, die kosten bewerken kan hoog zijn.

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in