China farmaceutisch machinesmateriaal fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Yang

Telefoonnummer : 86-13868010310

WhatsApp : +8613868010310

Free call

De Machine van de tabletpers – Belang, Types en Voordelen

October 12, 2020

De TabletCompression-Machine speelt een essentiële rol in de farmaceutische industrie. Vandaag zijn er een aantal drugs, die in de vorm van tabletten komen. En, met ononderbroken onderzoek en ontwikkeling in medische wetenschap, worden vele nieuwe drugs uitgevonden elke dag. Dientengevolge, zijn de Machine van de Tabletpers, ook wordt bekend als, de Roterende Pers of de Pillenpers, een zeer belangrijke machine voor alle farmaceutische bedrijven geworden die verschillende types van tabletten vervaardigen die. In een machine van de tabletpers, worden het poeder of de korrels samengeperst in een speciaal ontworpen vorm om de vorm van tabletten te bereiken.

laatste bedrijfsnieuws over De Machine van de tabletpers – Belang, Types en Voordelen  0
Met de technologische evolutie in de loop van de jaren, zijn de fabrikanten van de tabletpers succesvol in het ontwikkelen van high-tech modellen van de Roterende machine van de Tabletpers zoals Enige Roterende Tabletpers, Dubbele Roterende Tabletpers, de Pers van de bi-Laagtablet, de Pers van de Hoge snelheidstablet, de Pers van de Haptablet, de Persmachine van de Laboratoriumtablet en Veterinaire Tabletpers geweest. Al deze machines laten farmaceutische bedrijven toe om aan hoge productievereisten te voldoen.
Types van de Machine van de Tabletpers
Hoofdzakelijk zijn er twee types van de machines van de tabletcompressie – de persmachine van de enige posttablet en multi-station machine van de tabletpers. De de persmachine van de enige die posttablet, ook als één enkele stempel wordt bekend, is het eenvoudigste pillen dringende materiaal. Gebaseerd op het ontwerp en de modelspecificaties, kan deze machine manueel worden in werking gesteld of een elektrische motor kan daarin worden opgenomen. Over het algemeen, zijn er drie belangrijke processtadia in een de compressiemachine van de enige posttablet – Vullende Proces, CompressionProcess, en Uitwerpingsproces.
Een multi-station machine van de tabletpers, ook als de roterende pers wordt bekend, is één van de meest aangewezen machines in de farmaceutische industrie die. De roterende machine van de tabletpers biedt voordelen zoals hoge productiecapaciteit en kosteneffectiviteit aan. Het zelfde zoals de compressiemachine van de enige posttablet, het Vullen, de Compressie en de uitwerping zijn drie processtadia van multi-station machines van de tabletpers. De productiecapaciteit van om het even welke roterende persmachine hangt van de omwentelingssnelheid van het torentje en het aantal posten af.
Voordelen van de Persmachine van de Enige Posttablet
Biedt de dringende machine van de enige posttablet vele voordelen aan. Het is het meest geschikt voor de kleine productiepartij. Meestal is het compact in ontwerp en bespaart plaats. Voorts is één enkele de persmachine van de stempelpil gemakkelijk te werken zodat kan het zonder enige geavanceerde opleiding worden in werking gesteld. Het wordt vaak gebruikt in onderzoek en ontwikkeling.

De Persmachine van de enige Posttablet
Voordelen van Multi-Station Machine van de Tabletpers
De multi-station machine van de tabletpers is rendabeler in vergelijking tot de pers van de enige posttablet. Het is het meest geschikt voor bedrijven met hoge productieeisen ten aanzien van tabletten. De productiecapaciteit van de roterende machine van de tabletpers hangt van het ontwerp en de modelconfiguratie af. Deze geavanceerde machine biedt grote nauwkeurigheid en consistentie in het tablet productieproces aan.

Multi-Station Machine van de Tabletpers
De machine van de tabletpers heeft een kritieke rol in de wereld gespeeld. Vandaag, is een brede waaier van tablet dringende machine beschikbaar en het kiezen van de juiste machine van de tabletpers kan een ingewikkelde taak zijn. Nochtans, is het raadzaam om de de machinetekening en specificaties te controleren alvorens een definitief besluit te nemen.

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in