China farmaceutisch machinesmateriaal fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Yang

Telefoonnummer : 86-13868010310

WhatsApp : +8613868010310

Free call

Hoe te om de levensduur van drie-in- te verhogen het vullen machine

October 16, 2020

Voor de voedselindustrie, is zijn betere ontwikkeling onafscheidelijk van het het vullen materiaal van drie-in- het vullen machine en de vullende productielijn. Neem drie-in- het vullen machine, lost zijn succesvolle ontwikkeling het vullende probleem voor de dagelijkse chemisch product en voedselindustrieën op, die niet alleen de productkwaliteit kunnen beter waarborgen, maar ook de productieefficiency van de onderneming verbeteren.

De verrichting van drie-in- het vullen machine before and after gebruik is zeer belangrijk, wat de sleutel is aan de installatie, het opdragen, het gebruik en het onderhoud van de het vullen machine. Dit is het basiswerk met betrekking tot de kwaliteit en de efficiency van de vullende machinefabrikant.

Eerst en vooral, alvorens drie-in- het vullen machine wordt gebruikt, moet het worden geïnstalleerd en dan worden gezuiverd. Lees zorgvuldig de instructies alvorens om de gebruikte hulpmiddelen op te dragen voor te bereiden. Nadat de het vullen machine wordt geïnstalleerd, worden het het vullen spoor en het flessen ontvangende dienblad genivelleerd, wordt de vloeibare opslagtank gevuld met materialen, en alle elektroschakelaars zijn in de gesloten positie. Neem de container die in de hulpmiddeldoos moet worden gevuld op, verbind de externe voeding, moet de machtscontactdoos een drie-speld contactdoos zijn, en een betrouwbare aan de grond zettende draad hebben om de machine het lekken macht te verhinderen, de schakelaar van de machinemacht aan, en het licht van de machtsindicator aandoen. Gebruik drie-in- het vullen machine om het steunkader te vullen en het vullende kader te houden. Richt de hand aan de plaatsende koker op het hoogste het vullen hoofd. De plaatsende koker zou zich moeten kunnen buigzaam bewegen boven en beneden. De het vullen naald wordt blootgesteld of ingetrokken. Geen hindernissen. Draai de schakelaar onder de vloeibare opslagtank aan de open positie, zodat het materiaal in de totale metende pomp kan stromen. Volgens de totale vullende hoeveelheid elke container, pas de schroef op de krukas aan en roteer de knop van de vullende raad van de snelheidscontrole aan ongeveer 20 graden. Dan draai inschakelen de vullende raad van de snelheidscontrole in de open positie.

Na het gebruiken van drie-in- het vullen besteedt de machine, aandacht aan zijn onderhoud. Wanneer het verwijderen van en het verwijderen van de zuiger tijdens onderhoud, verwijder tegelijkertijd de het bevestigen schroeven vermijden beïnvloedend de andere procesvereisten wanneer eerste wordt verwijderd. Alvorens de zuigervuller wordt schoongemaakt, zou het resterende product moeten worden verwijderd en de tank gevuld met een milde het schoonmaken oplossing. De cilinder is gesmeerd bij de fabriek. Gelieve open of geen smeerolie toe te voegen om ervoor te zorgen dat de oppervlakte van de het vullen machine schoon en hygiënisch is. Bovendien terwijl het aandringen op het onderhoud en het juiste gebruik van de het vullen machine, is het noodzakelijk om het regelmatige inspectie en zuiveren uit te voeren. Kan op deze wijze slechts de het vullen machine gezond en stabiel kunnen werken.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in