Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Hangzhou SED Pharmaceutical Machinery Co.,Ltd. 86-571-88617715 shu@sedpharma.com

Nieuws

Vraag een offerte aan
Thuis - Nieuws - Acht voorzorgsmaatregelen inzake veiligheid voor het oppoetsen van machine

Acht voorzorgsmaatregelen inzake veiligheid voor het oppoetsen van machine

April 21, 2021

De veiligheid is altijd met hoogste prioriteit geweest. Geen kwestie welke industrie, slechts veiligheid de waarborg van hoog rendement is. Zo wat zouden wij aandacht aan wanneer het gebruiken van de oppoetsende machine moeten betalen? Hier is een samenvatting van de veiligheidsaandacht van de oppoetsende machine op het werk. kwestie.

laatste bedrijfsnieuws over Acht voorzorgsmaatregelen inzake veiligheid voor het oppoetsen van machine

1. De oppoetsende machine zelf is defect. Het gebruik van aanverwante apparatuur is belemmerd.

2. De relevante exploitanten zullen het werk zonder beroepsopleiding beginnen, en de exploitanten hebben de geen normale verordeningen van de veiligheidsverrichting geleerd. Het is verboden om het materiaal in werking te stellen.

3. Het wordt niet toegestaan om de krachtbron in het oppoetsende hoofd te verwarren, en het personeel zal op het machtskoord stappen.

4. De de handen of voeten van het personeel zouden het oppoetsende machinehoofd moeten worden weg gehouden en een bepaalde afstand zou moeten worden gehouden.

5. Het personeel mag niet het werkende handvat losmaken. Moet eenvormige veiligheids beschermende kleding dragen.

6. Nadat het personeel het materiaal tegenhoudt, moeten zij op de oppoetsende machine wachten volledig ophouden roterend alvorens het handvat vrij te geven.

7. Het oppoetsende stootkussen zou op tijd moeten worden schoongemaakt als het vuil is. Als het niet kan worden schoongemaakt, wordt het niet toegestaan om het opnieuw te gebruiken. Het zou met een nieuw oppoetsend stootkussen moeten worden vervangen na het losmaken van de macht.

8. De opslagplaats van de oppoetsende machine is geschikt voor een droge plaats. Niet geschikt voor openlucht.


Bovengenoemd is de voorzorgsmaatregelen voor de oppoetsende machine in het normale werk. Slechts kunnen de strikte regels en de verordeningen veiligheid garanderen. Daarom moeten wij de regels en de verordeningen strikt uitvoeren. Slechts kan de goede implementatie het werkveiligheid en efficiency echt verbeteren.