China farmaceutisch machinesmateriaal fabrikant

Automatisch Tellend de Machine Geschikt Onderhoud van de 16 Gang Zacht Capsule

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: SED Pharma
Certificering: CE
Modelnummer: Sed-8-4S
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Houten kist
Levertijd: 35 dagen na het ontvangen van de storting
Betalingscondities: T/T, L/C, MoneyGram, Contant geld
Levering vermogen: 30 sets per maand
Contact nu

Gedetailleerde informatie

Model: Sed-12 Toepasselijke flessenvorm: 10-500ml ronde, vierkante plastic fles
Het vullen materiaal: Φ0~5#capsule, zachte capsule, Φ5.5~20compressed tablet, speciaal-gevormde tablet, sugarcoated tablet Productiecapaciteit: 20~30 flessen per minuut (het hangt van de flessengrootte, de vullende hoeveelheid en de tabletgroot
De plaatsende waaier van het bottelen volume: 1-9999 Voeding: AC220V 50Hz 0.6kw
nauwkeurigheidstarief: >99.5% (dan beter de industriële norm) Luchtbron: 0,6 Mpa
Hoog licht:

electronic pill counter

,

tablet counting device

Productomschrijving

 

Automatisch Tellend de Machine Geschikt Onderhoud van de 16 Gang Zacht Capsule

 

gedetailleerde parameters

 

Model Tj-12
Toepasselijke flessenvorm 10-500ml ronde, vierkante plastic fles
Het vullen materiaal Φ0~5#capsule, zachte capsule, Φ5.5~20compressed tablet, speciaal-gevormde tablet, sugarcoated tablet, Φ3~12pill
Productiecapaciteit 20~30 flessen per minuut (het hangt van de flessengrootte, de vullende hoeveelheid en de tabletgrootte) af
De plaatsende waaier van het bottelen volume 1-9999
Voeding AC220V 50Hz 0.6kw
Nauwkeurigheidstarief >99.5% (dan beter de industriële norm)
Luchtdruk 0.6Mpa
Algemene afmeting 1440*1440*1560mm
Gewicht 350kg

 

 

productomschrijving

 

Flessenmechanisme: de flessenkurk op het het met de fles grootbrengen spoor zal de flessen van het vorige materiaal in de vullende positie tegenhouden en zal wachten op het vullen. De geneeskunde gaat de oppasser van het geneeskundepakhuis door de trilling van de golfplaat in.

 

Een tellende foto-elektrische sensor is geïnstalleerd op het geneeskundepakhuis, en de geneeskunde die in het geneeskundepakhuis vallen wordt geladen in de fles bij de het bottelen positie na het kwantitatieve tellen door de foto-elektrische tellende sensor.

 

trek

1.Strong verenigbaarheid:
De elektronische tellende machine kan flessen en diverse soorten stevige voorbereiding of stevige korrels met inbegrip van tabletten, heteroideustabletten, capsules, zachte capsules (zowel transparant als ondoorzichtig), pillen enz. tellen.

2.Vibration knipsel:
12 kanaalvibrators onder homogene materialen, unieke octrooiagentschappen voor het regelmatige outputting zonder schade.

3.Dust-bewijs:
De capsule tellende machine keurt de antistof het foto-elektrische die ontdekken technologie goed uitsluitend door Tianjiu wordt ontwikkeld, die ook stabiel in hoge stofomstandigheden kan werken.
De doos van de stofinzameling kan stofverontreiniging verminderen. (Facultatief)

4.Correct tellend:
Met automatische foto-elektrische sensor, is de fout van het tellen ver voorbij nationale norm. De foto-elektrische sensor kan automatisch controleren als er geen fles en automatisch einden zijn.
Het het vullen spuiten is speciaal gestructureerd om het materiaal te verhinderen te blokkeren. Zelfs kunnen de kleine flessen snel worden gevuld. (Facultatief)

5.High intelligentie:
Divers alarm en de controle functioneren als geen fles geen het tellen, het zelf controleren en het auto elimineren van abnormale flessen en tabletten;

6.Easy verrichting:
De elektronische tellende machine is intellectualized ontworpen. Allerlei verrichtingsgegevens kunnen vrij worden geplaatst. Het kan 10 groepen parameters voor gebruik opslaan.

7.Convenient onderhoud:
Na eenvoudige opleiding, kan de capsule tellende machine gemakkelijk worden in werking gesteld. Het is geschikt om componenten zonder enige extra hulpmiddelen te demonteren schoon te maken en te veranderen.

Automatisch Tellend de Machine Geschikt Onderhoud van de 16 Gang Zacht Capsule 0Automatisch Tellend de Machine Geschikt Onderhoud van de 16 Gang Zacht Capsule 1Automatisch Tellend de Machine Geschikt Onderhoud van de 16 Gang Zacht Capsule 2Automatisch Tellend de Machine Geschikt Onderhoud van de 16 Gang Zacht Capsule 3Automatisch Tellend de Machine Geschikt Onderhoud van de 16 Gang Zacht Capsule 4

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn