Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Hangzhou SED Pharmaceutical Machinery Co.,Ltd. 86-0571-88617715 info@sedpharma.com

kruidenextractiemateriaal

Het kan eetbare olie zoals sesamolie, kokosnotenolie, olijfolie, palmolie, sojaolie, zonnebloemolie enz. voor individuele huishoudens en kleine oliemolens halen.

Vraag een offerte aan
kwaliteit kruidenextractiemateriaal Service
Thuis - De diensten - kruidenextractiemateriaal

kruidenextractiemateriaal

De machine van de olieextractie, de hydraulische die machine van de oliepers, ook als de verdrijver van de sesamolie, hydraulische oliepers, olieextruder, oliemolen wordt bekend, die hydraulisch principe goedkeurt om zuivere en verzekerde eetbare olie te produceren. De gehele tafelolie die proces verdrijven is zichtbaar en vergt slechts ongeveer 5-7 minuten; de de extractiemachine van de sesamolie is vrij geschikt aan individuele huishoudens en kleine oliemolens in het platteland toe te schrijven aan zijn kleine ruimteinbezitneming en hoge dringende snelheid.
Toepassing van de Extractiemachine van de Voedsel Eetbare Olie
 

Eigenschap

1, de Geavanceerde machine van de olieverwerking, gekenmerkt door hun geschikte verrichting en hoge productiviteit.
2, zijn zij het meest geschikt voor kleine en middelgrote olie die workshops of professionele landbouwers uitdrijven. Ook, kunnen zij voor het vooraf samenpersen in onderdompelende olieworkshops worden gebruikt.

3, het hebben veelvoudige functies, die oliepers, elektroelement voor het verwarmen kamer, vacuümfilter omvatten te schroeven voor het schoonmaken van olie. Alvorens sommige delen van de pers zoals de perskamer te drukken, zullen de persschroef en de pers bellen worden voorverwarmd. Tijdens het drukken, kan de pers de olie te zijner tijd filtreren. Slechts één machine de gebruiker kon de betere eetbare olie krijgen.

 

De machine wordt aangepast met één het controleren kabinetsdoos voor het controleren van al het werken van de machines

Voorbeeldtentoonstelling

Onze diensten bestrijken alle industrieën en bereiken alle delen van de wereld. We kunnen allerlei soorten producten voor u maken volgens uw ontwerp.